Secretele din spatele boabelor de cafea

În fiecare dimineaţă,o ceaşcă de cafea aromată te umple de energie,îţi limpezeşte privirea,e un tabiet care te răsfaţă şi te binedispune,dar ia aminte la alte câteva motive pentru care e indicat să ai mereu la îndemână acest aliment :

Te scapă de celulită

Toate cremele anticelulitice piperate la preţ au în comun un ingredient minune : cofeina ! Iată cum îţi poţi prepara acasă propriul tratament anticelulitic : amestecă zaţ cu ulei de nucă de coco.Cu soluţia rezultată,prin mişcări ferme circulare,masează zonele afectate.

Fertilizează plantele 

Plantele care iubesc mediul acid,azaleea şi rododentronul spre exemplu,vor fi fericiţi să le presari în jurul rădăcinilor zaţ.Acest truc te ajută şi să dezveţi de nărav pisicul care îşi face nevoile în pământul de flori.Mirosul de cafea o va împiedica să ia ghiveciul drept litieră.

Înlătură mirosurile din frigider

Ţi-ar plăcea ca frigiderul să miroasă a cafea mai degrabă decât a resturi de mâncare şi-a laptele de care ai uitat?Dacă îţi convine să te ţii de nas atunci când deschizi frigiderul,pune în el  un bob plin cu cafea proaspăt măcinată şi lasă-l acolo o zi sau două.Va absorbi mirosurile neplăcute.

E un suport chic pentru creioane

Dacă ai cafea boabe învechită, nu o arunca !! Pune boabele în recipiente frumoase din plastic transparent,în care poţi fixa creioane şi pixuri.În plus,acest suport chic de creioane va emana şi un miros fresh.

Citeste si:  Cum sa faci o impresie buna la noul job

Repară zgârieturile în lemn

Acestea vor dispărea de pe mobila de lemn dacă freci de câteva ori zona în cauză cu o pastă făcută din praf de cafea instant şi puţinpă apă fierbinte.

Goneşte puricii

După ce faci baie căţelului,freacă-i blana cu zaţ,după care sterge-l bine de tot cu un prosop uscat.E un remediu bun împotriva puricilor şi ,în plus,prietenul tău fidel nu va mai mirosi atât de tare a … câine plouat.

E pigment natural

Pigmenţii din cafea pot colora cu succes pânzeturile,hârtia până şi ouăle de Paşte.Freacă ouăle fierte cu o perie înmuiată în cafea neagră tare,iar pânza scufund-o în cafea fierbinte,de asemenea foarte concentrată.Nu folosi însă această metodă  pentru textile care necesită spălări dese !

Ce alte minuni mai ştii că ar putea face cafeaua ?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

2 thoughts on “Secretele din spatele boabelor de cafea

  • aprilie 19, 2012 at 4:32 pm
    Permalink

    Treaba cu mirosurile din frigider absorbite de cafea n-o stiam. Multumesc de sfat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *