Voucherul și cumpărăturile online?

De câţiva ani am observat că lumea a început să facă tot mai mult cumpărături online. De la mâncare gătită, la haine, cărţi, călătorii, lumea apelează la mediul online pentru ca este foarte simplu. De la început, de când a fost implementat acest sistem în România, a căpătat amploare.

Românii la început au fost foarte reticenţi privind cumpărăturile online, însă  după o perioadă de 10 ani au început să vadă această alternativă de a face cumpărături pe internet  ca ceva foarte benefic din mai multe puncte de vedere.

Aşa au luat viaţă site-urile care fac reduceri substanţiale privind cumpărăturile, oferind vouchere ce pot fi achiziţionate online.

Un exemplu foarte bun este FunDeal. Un site ce are oferte foarte diversificate, cu reduceri imense ce pot duce până la 80%.

Şi toată nebunia cu voucherul este simplu. Cumperi oferta cu ajutorul unui card (reţine! trebuie să deţii un card de credit valabil ce are şi bani pe el!), primeşti un voucher pe e-mail, îl printezi, iar când mergi să cumperi din magazin ceva, orice, prezinţi acel voucher şi ai reducerea respectivă.

Este extrem de simplu și mai ales vezi oferte la care nu te-ai uita poate niciodată.

Voi ce site-uri pe bază de voucher cunoaşteţi?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Voucherul și cumpărăturile online?

  • aprilie 1, 2012 at 5:23 pm
    Permalink

    tocmai ce am lansat un concurs, la mine pe blog in care o sa dau niste Carduri cadou pentru cumparaturi, tot asa generate online!

  • mai 6, 2012 at 2:52 pm
    Permalink

    Am inceput si eu sa particip si mi-este ca o sa se transforme intr-un microb pentru mine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *