Sighişoara – păreri şi impresii

Campania “Turist în România” continuă cu un nou episod despre Sighişoara.

Stând la un pahar de vorbă cu Ciprian mi-a picat fisa să îl întreb dacă nu cumva are ceva materiale pentru campanie mai ales că-l ştiu un mare pasionat de fotografie. Mi-a dat câtva linkuri de pe blogul său ( blog de Dorna ) printre care şi o postare  cu  păreri şi impresii din timpul vizitei lui la Sighişoara. Nu am mai stat pe gânduri şi în secunda doi m-am şi apucat de “pregătit” materialul de mai jos:

Vorbind şi de frumuseţea arhitecturală, pot spune că mi-a plăcut la nebunie ceea ce am avut ocazia să văd. Papilele-mi vizuale au fost satisfăcute pe deplin. E ceva special să vezi clădiri întregi nedefinite de linii geometrice normale (de văzut fotografiile următoare), ci de o infinitate de curbe lăsate “moştenire” de vechii locuitori ai cetăţii. Ce m-a impresionat, din nou, peste limita-mi, a fost Biserica din Deal. Nu ştiu de ce, dar mi s-a părut mai specială decât alte edificii istorice şi bisericeşti vizitate.

continuare

Comentariile la această postare sunt închise însă dacă doriţi puteţi să scrieţi câteva rânduri în postarea originală pe Blog de Dorna.

TIP: Dacă apreciaţi iniţiativa noastră de a promova România,oamenii şi locurile puteţi să ne trimiteţi materialele voastre (foto,text,video) prin intermediul formularului de Contact sau mai uşor folosind meniul Scrie un articol.
Postările vor fi revizuite de către un editor al blogului urmând apoi a fi publicate în cadrul categoriei Turist în România.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Comments are closed.