Cum scăpăm de alergenii din birou

Alergiile devin din ce în ce mai frecvente în rândul oamenilor pe lângă stres. Ar trebui să fim mai atenți la recomandările următoare să scăpăm cât mai repede de cauze.

Acest post este dedicat celor care își petrec majoritatea timpului la locul de muncă unde este de preferat” sterilizarea” întrucât ne poate afecta sănătatea și tot odată și randamentul.

Primul lucru la care trebuie să fim atenți sunt locurile greu accesibile unde se pot ascunde fire de praf. Chiar dacă femeia de servici intră zilnic în biroul tău pentru a face curățenie, ea poate omite anumite zone. Cele mai întâlnite locuri unde se ascunde praful sunt cărțile, rafturile, documentele, pe frunzele florilor, pe prevăz etc. Aceste zone trebuie curățate mai meticulos și mai des, oricum n-o să dispară definitiv. Este foarte important să aerisiți zilnic cel puțin o dată pentru 10-5 minute. Astfel aerul din încăpere se reîmprospătează.

O altă alergie este provocată de plantele care se află în birou deoarece crează un mediu propice pentru mucegai. Acest mucegai poate să fie invizibil și să se găsească doar în aer. Important este schimbarea pământului din ghiveci odată la jumătate de an pentru a evita alergiile provocate de acestea.

Aerul condiționat are nevoie anual de un nou filtru. Este un aparat pe cât de plăcut răcoritor pe atât de periculos care deține cele mai nocive cauze ale alergiilor precum polen, diferite ciuperci etc care sunt inhalate de noi. Trebuie insistat asupra schimbării acestuia.

Citeste si:  Prioritati in viata

Să ne creăm un mediu mai curat de lucru pentru a preveni apariția alergiilor!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

SunShine

|Va invit pe blogul meu Sunshine Blog| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *