RCA-ul pas cu pas

RCA. Asta vine în mintea oricărui conducător auto. De ce? Simplu. Pentru că RCA este o poliţă ce îţi asigură maşina în caz de avarie sub formă de accident.

Aşa am păţit când mi-am achiziţionat prima maşină. Habar n-aveam ce e ăla RCA, nu ştiam de unde să-mi iau un RCA ieftin, nu cunoşteam exact ce înseamnă o poliţă de asigurare RCA. Aşa că am luat la rând paginile de Google legate de acest tip de poliţă şi am descoperit că RCA-ul reprezintă asigurarea obligatorie prin care terţii prejudiciati sunt despăgubiţi ca urmare a unui accident produs din vina conducătorului autoturismului asigurat.

Spre deosebire de asigurarea Casco, RCA este o asigurare obligatorie ce este impetuos necesară în momentul în care vă achiziţionaţi un autoturism sau schimbaţi numerele maşinii.

Am fost încântată când am aflat că această poliţă poate fi încheiată pe trei perioade diferite, şi anume 1 lună, 6 sau 12 luni.

Ideea e că am descoperit că îmi puteam face poliţa oriunde. În mall, într-o parcare, dar cel mai mult m-a atras faptul că am putut face această poliţă online, cu ajutorul site-ului www.rcaieftin.net unde mi-am putut caldula extrem de rapid (cam în 10 minute) RCA-ul pentru maşina mea.

Părerea mea e că nu e greu de înţeles RCA-ul. Ce e clar este că e obligatoriu şi că e uşor să-l întocmeşti.

Citeste si:  Un nou trend- bona digitala

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “RCA-ul pas cu pas

 • aprilie 22, 2012 at 9:58 pm
  Permalink

  Hotii!
  in septembrie mi-am facut RCA cu 130 lei iar in aprilie cu 200 lei. RCA pe 6 luni la Carpatica niciun accident facut .
  In scurt timp o sa platim pana si "aerele lumii"!

 • aprilie 30, 2012 at 8:35 pm
  Permalink

  Buna seara ! Este bine de stiut ca tarifele sunt stabilite de catre asigurator si nu de catre broker. Prin sistemul bonus malus fiecare sofer este penalizat daca a avut accident sau din contra, i se ofera o reducere daca nu a avut nici un eveniment neplacut. Trebuie deasemenea tinut cont ca orice reducere sau penalizare se aplica la tariful de baza care poate sa difera de la luna la luna. Tarifele sunt stabilite de catre asigurator si sunt aprobate de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

  O seara faina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *