Primele Ultrabook-uri SONY. Seria VAIO T

SONY a anunţat astăzi primul său Utrabook, VAIO T13, care se va găsi sub două versiuni, una cu ecran de 13″ (T13) şi una cu ecram de 11″ (T11).

Ultrabook-urile vor fi lansate luna următoare, iar în acest moment se găseşte în el un procesor Sandy Bridge Intel Core i3-2367M (nicio ştire despre vreun update la a 3-a generaţie de procesoare, Ivy Bridge) tactat la 1.40 GHZ. Ultrabook-ul cântăreşte doar 1,6 gk, are o carcasă cu o grosime de 17,8mm, un HDD de 320 GB combinat cu un SSD de 32 GB pentru timpi de boot mai buni, 4 GB DDR3 RAM împreună cu o placă video Intel HD Graphics 3000. Deasupra ecranului avem o cameră web HD, iar pe partea de conectivitate avem porturi USB 2.0 şi USB 3.0, Bluetooth 4.0 şi HDMI output. Bateria ţine în jurul a 9 ore pentru modele cu SSD.

Preţulire celor două Ultrabook-uri nu au fost anunţate, încă.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Primele Ultrabook-uri SONY. Seria VAIO T

  • mai 2, 2012 at 7:30 pm
    Permalink

    Hei! Scrii articole interesante? Foloseste-ti talentul ca sa castigi un Samsung S5360 Galaxy Y sau 500 ron! Formare Plus te invita sa fii unul din cei 50 de participanti ai concursului special organizat pentru bloggeri. Te asteptam cu un articol deosebit, detalii gasesti aici: .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *