Au fluturasii limita de vârsta?

Este ceva mai plăcut decât acea senzaţie de euforie, bucurie amestecată cu dor? Când ne îndrăgostim suntem mai nerăbdători ca oricând să revedem persoana care ne-a furat inima şi să petrecem cât mai mult timp alături de ea.

Nu de puţine ori m-am întrebat dacă fluturaşii aceia (că altfel nu ştiu cum să îi numesc) îi vom simţi toată viaţa. Eu tind să cred că da. Pentru că ei aduc iubirea, sentimentul de bine, de căldură şi dorinţa de a oferi cât mai mult.

V-aţi întrebat vreodată cum se ajunge la stadiul în care nu te mai interesează de nimic şi simţi că totul pluteşte în jurul tău?

În realitate, totul se întamplă atunci, într-un singur moment. Simţi cum ceva se frânge în tine când priveşti omul din faţa ta. Şi ai vrea să discuţi despre cele mai banale lucruri, tocmai pentru a alunga acea senzatie atât de plăcută şi pentru a redeveni raţional.

Dragostea nu ţine cont de vârstă, se poate întâmpla oricând.

Golul din stomac, pofta de mâncare ce dispare imediat, buzele care vor să rostească nişte cuvinte dar nu reuşesc…

Dar nu despre asta voiam să vorbesc, ci despre limita de vârstă. Cred că iubirea poate apărea şi la 20, 40 sau 60 de ani. Cred că emoţie şi dorinţă poţi simţi oricând, la orice oră, oriunde te-ai afla.

Citeste si:  Anticampanie la Ford Explorer

Timp pentru iubire este întotdeauna. Trebuie doar să crezi în ce simţi şi să faci tot ce crezi că este mai bine pentru tine. Nu ştiu dacă există iubiri imposibile, ştiu doar că există clipe în care obligăm raţiunea să decidă fără să ne gândim că uneori alegerile făcute cu inima sunt cele mai potrivite.

Important este că momentul ăla, secunda aceea în care simţi că toată lumea e a ta, merită tot efortul.

Voi credeţi că iubirea are limită de vârstă?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Au fluturasii limita de vârsta?

 • mai 5, 2012 at 2:29 pm
  Permalink

  Bunicul si bunica au fost casatoriti mai mult de 50 de ani… aproape 55…
  Si bunica il pupa pe frunte, iar el ii saruta mainile si ii spunea ca o iubeste. :)
  Deci nu are limita de varsta…
  Si asa iubire imi doresc si eu…

 • mai 5, 2012 at 3:22 pm
  Permalink

  Bia, sa ai parte de o asa iubire.

 • mai 5, 2012 at 9:03 pm
  Permalink

  Cu siguranta ca iubirea nu are limita de varsta :) O simtit prima data cand suntem mici, manifestandu-se ca un joc intre prietenie si ceva mai mult si murim cu ea in inima. Nimeni nu poate ocoli acest sentiment. E cel mai pur si totodata, cel mai complicat. Ne urmareste toata viata, dar si noi urmarim sa il avem.

 • mai 6, 2012 at 2:30 pm
  Permalink

  Cu siguranta nu! Dragostea este minunata indifernt de varsta!

 • mai 17, 2012 at 9:07 am
  Permalink

  Nu, nu cred ca iubirea tine cont de varsta. Cred doar ca e diferita…intr-un fel simti si vezi lucrurile la 20 de ani, intr-un fel le vezi la 30 samd. Dar fluturasii vin oricand…si pana la urma asta este important.

  Si apropo de ce ziceai tu cu..mentinerea iubirii…Sunt ferm convinsa ca se poate, dar aici e nevoie de mult mai mult decat fluturasi in stomac :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *