Hotelul subacvatic din Dubai

Când vine vorba de lux,în turism nu putem spune niciodată că le-am văzut pe toate. Mereu există un imprevizibil care să ne dea planurile peste cap.

Cele  mai spectaculoase hoteluri din lume vor deveni banale atunci când proiectul hotelului din Dubai va fi adus la sfârşit.

Schiţele arată că întreaga clădire se va integra perfect în mediul subacvatic şi le va asigura o privelişte spectaculoasă turiştilor care vor avea curajul să locuiască acolo.

Water Discus Hotel va fi un ansamblu rezidenţial subacvatic în formă de disc care va fi legat de un altul aflat la suprafaţa apei.

Pe lângă dotările obişnuite, hotelul va avea un centru pentru scufundări, submarine, un spa, o zonă cu gradini, o terasă la suprafaţa apei şi un heliport pentru musafiri, scrie inhabitat.com.

Hotelul are un design care se adaptează în funcţie de nivelul apei din Golful Persic şi poate fi mutat pur şi simplu în altă parte, în cazul în care aşa decide seicul.

 

 

 

 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

5 thoughts on “Hotelul subacvatic din Dubai

 • mai 6, 2012 at 1:34 pm
  Permalink

  lool. prea tare :D

 • mai 6, 2012 at 1:44 pm
  Permalink

  Foarte tare!!!!!!!!!!

 • mai 6, 2012 at 2:31 pm
  Permalink

  Mie mi-ar fi un pic teama sa stau intr-un hotel subacvtic… Ma gandesc ce vor mai face apoi… Unul pe Luna?!

 • mai 8, 2012 at 2:22 am
  Permalink

  au luat-o razna complet arabetii astia :D

 • mai 8, 2012 at 11:57 am
  Permalink

  Daca au cu ce,cred si eu ! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *