Transilvania Music Event

Odată cu venirea verii încep să curgă şi festivalele, zile întregi de muzică, concursuri, artişti de renume, acestea sunt unele dintre puţinele lucruri pe care le promite Transilvania Music Event, unul dintre cele mai interesante evenimente la care o să am plăcerea să particip. Cel mai simplu mi se pare să îi las pe organizatori să vă prezinte evenimentul pentru că ei stiu mai bine ce şi cum.

Avem plăcerea de a vă invita la cea de-a IV-a ediţie a festivalului Transilvania Music Event, cel mai mare eveniment muzical din Cluj, menit sa reunescă dansul si buna dispoziţie a tuturor iubitorilor de muzică şi distracţie, care doresc să evadeze din monotonia cotidiană. Festivalul va avea loc între 18-20 mai pe Platoul Sălii Sporturilor „Horea Demian” din Cluj Napoca.

 

Timp de trei zile, de dimineaţa până seara, Transilvania Music Event va încinge atmosfera , publicul clujean având ocazia să participe la 50 de concerte, peste 30 activităţi în aer liber şi concursuri care mai de care mai distractive. Noutatea ediţiei din 2012 a festivalului Transilvania Music Event şi pentru prima dată in Cluj-Napoca, o constituie cele 2 scene amplasate pe Platoul Sălii Sporturilor care vor funcţiona concomitent şi pe care vor urca artişti internaţionali şi naţionali, gata să electrizeze publicul clujean.

Citeste si:  Targul vintage La Brocante

BUG MAFIA, GUESS WHO, DELIA, CRBL sau SMILEY sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta pe prima scenă la Transilvania Music Event, în timp ce, pe a doua scenă precum BAR 9, BARE NOIZE, HIGHRANKIN, PSYCHOFREUD sau GOJIRA +PLANET H sunt doar câteva nume care vor aduce muzica electronică la un nou nivel.

Pe parcusul celor 3 zile se vor organiza concursuri de divertisment, workshop-uri, competiţii sportive, streetball şi beach volley şi un TREASURE HUNT, iar celor care le plac senzaţiile tari le stă la dispoziţie un parc de distracţii.

Pe lângă asta, festivalul va găzdui şi concursul Battle of the Bands, binecunoscut deja ca o rampă de lansare pentru trupele de pop-rock din Transilvania. În cadrul acestei competiţii, trupele vor avea ocazia să cânte piese proprii dar mai ales coveruri, cu care să antreneze şi să cucerească publicul pentru a le oferi cât mai multe voturi, premiul fiind unul substanţial.

Un alt concurs ce se va defăşura în cadrul festivalului Transilvania Music Event este Dance Contest, o competiţie dedicată împătimiţilor de dans şi streetdance care va include şi un battle de breakdance. Scena, luminile şi muzica vor asigura cadrul optim pentru ca fiecare spectator să simtă ritmul şi şă danseze alături de participanţi.

Pentru mai multe detalii cu privire la programul festivalului Transilvania Music Event puteţi accesa site-ul  evenimentului şi pe Facebook.

Citeste si:  Prima ediție Creative Combo: Publicitatea masculină

Vă aşteaptă cu mic, cu mare între 18-20 mai pe Platoul Sălii Sporturilor „Horea Demian” pentru a participa la cel mai tare festival de muzică din Cluj Napoca, Transilvania Music Event!

Ne vedem pe acolo, la un pahar de bere şi multă distracţie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Giura Iulian

Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *