Bucureşti BlogMeet

Ieri, după cum ştiţi am participat la blogmeet-ul bucureştean organizat de Emil.

Ne-am întâlnit în ploaie în faţa Mec-ului de la Unirii, apoi am mers frumos către pizzerie. Sincer nu mă aşteptam să fim atât de mulţi, fiind în jur de 15 bloggeri, mai ales din cauza vremii de afară ce nu era aşa de fericită şi nu ne făcea să dorim să ieşim din casă.

Am stat, am râs şi distrat, şi culmea e că nu am vorbit de bloguri foarte mult… a fost o discuţie simplă şi de scurtă durată, astfel încât să nu fie ceva formal… şi nici nu a fost.

Ideea e că acum am realizat cu toţii cât de binevenite sunt aceste întâlniri. Adică aceste întâlniri, cum a zis şi Lucianna în articolul său, ne-au încărcat bateriile pentru o lună.

Continuare

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *