Cum poţi obţine viza pentru Vietnam

foto: visitindochina.travel

Plănuieşti să te muţi în Vietnam şi te gândeşti cum să obţii viza ? Dacă da, atunci trebuie să ştii că nu este atât de greu să obţii viza acum. Dacă vrei să eviţi procedura lentă de a obţine viza atunci ar trebui să-ţi iei viza la sosire în Vietnam. Acest mod de a-ţi lua viza este legal şi aprobat de Departamentul de Imigrări din Vietnam. Aşa că poţi să iei viza şi de la Aeroportul Internaţional din Vietnam.

Este important să ştii dacă ai nevoie de viză sau nu, aşa că îţi pun la dispoziţie o listă pentru a verifica dacă e nevoie să aplici pentru viza sau nu:

  • dacă eşti cetăţean din Malaysia, Tailanda, Singapore, Indonesia şi Lao poţi vizita Vietnam, cu condiţia că vizita să fie sub 30 de zile
  • dacă eşti cetăţean din Filipine atunci poţi sta 21 de zile în Vietnam fără viză
  • dacă deţii un paşaport din Brunei, Rusia, Japonia, Koreea şi ţările Scandinave poţi sta 15 zile fără viză dar trebuie să ai bilet dus-întors
  • cetăţenii din Myanmar, Timorul de Est şi Cambodia trebuie să aplice pentru viza

Sunt două moduri de a obine viza. Poţi aplica pentru ea la ambasada înainte de a veni în Vietnam, este bine să iei timbrul cu ajutorul scrisorii de pre-confirmare lucru ce poate fi asigurat de către un agent contra unei mici sume de bani, sau poţi completa un formular online şi să ai viza la sosire. Există multe website-uri care te pot ajuta să completezi acest formular.Trebuie să plăteşti două taxe pentru a obţine viza pentru Vietnam, taxa de timbru şi taxa de servicii.Taxa de servicii se încasează pentru scrisoarea pre-confirmata, ai nevoie de această scrisoare pentru a ridica viza la sosire.Taxa de timbru o plăteşti la aeroportul din Vietnam.

Citeste si:  Articole Sponsorizate

Poţi avea suportul online, când aplici pentru viză, de pe website-uri ca http://visa-vietnam.org , aici poţi găsi informaţii despre proceduri, taxe sau orice altceva te interesează legat de viză. Departamentul de relaţii publice din cadrul acestor website-uri sunt la dispoziţia oricui încearcă să obţină viza pentru Vietnam.

Pe aceste website-uri trebuie doar să urmezi câţiva paşi simpli să aplici pentru viza. Formularul pentru viza este disponibil online, este destul de simplu şi nu-ţi ocupa mult timp să-l completezi. După ce completezi formularul trebuie să verifici şi să confirmi datele, după care să achiţi taxele prin cardul tău de debit sau cel de credit. Plata se face foarte simplu, că atunci când cumperi online. După ce ai plătit taxele, în 2 zile lucrătoare vei primi scrisoarea de confirmare pentru viza. Ai nevoie de această scrisoare când aterizezi pe aeroportul din Vietnam pentru a fi ştampilată.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *