6 alternative boxului pentru Lucian Bute

Lucian Bute a pierdut meciul cu Carl Froch. Lucian Bute a pierdut centura. Ce poate face Lucian Bute mai departe? Nu, domnule Văcăroiu, alcoolul nu e o soluție. Nu, domnule Sișu, drogurile încă sunt ilegale, chiar dacă sunt doar pentru consum propriu. Ei bine, nu e totul pierdut pentru Bute, mai ales că s-a vehiculat că s-ar retrage. După un brainstorming intens între mine și io am ajuns la o lista de șase moduri pe care Lucian Bute le poate aborda pentru a-și umple timpul liber.

Lucian Bute, românul care a dat centura din mână pe revanșa de pe gard.
Lucian Bute, românul care a dat centura de la brâu pe revanșa de pe gard.
  • Muză pentru lozinci, proverbe și altele asemenea. El poate ajuta la înlocuirea celebrului “bate la el ca la fasole” cu mai noul “bate la el ca englezu’ la Bute”. Sau îndemnul polițistului: ” Trebuie să purtați centura, doar Bute umblă fără ea”.
  • Poate fi robot de teste pentru mașini. El oricum știe să încaseze și se văd foarte bine punctele de impact pe fața lui.
  • Bute poate fi protestatar în P-ța Universității. Acolo, pietrele se aruncă de la distanță, iar jandarmii nu te bagă în corzi, ci în dubă unde-ți sparg garda doar cu pulanul, nu dau ca englezu’ cu pumnul.
  • Se poate angaja ca paznic de farmacie, nimeni nu se așteaptă de la el să riposteze. Dacă reușește să înjure vreun drogat care intră să fure medicamente poate fi trecut ca act eroic la dosar.
  • CFR Cluj, zice gura târgului, ar căuta să-l cumpere. Nu mai vor ca următorul meci cu U Cluj să fie rejucat fără ca măcar unul dintre jucătorii lor să fie K.O.
  • Elena Udrea, cu ultimele fonduri europene pe care le-a găsit, a promis că-i va face un cont de Facebook și pe alte site-uri ca măcar Internetul să-l bată Bute nestingherit. Sperăm că va ocoli site-urile .co.uk.
Citeste si:  Să râdem cu istoria făcută pe Facebook

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Sfântu' Așteaptă

Un om divin de-al dracu'. A mai scris și AICI. Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *