Copyscape.com – vezi cine îţi plagiază munca

O unealtă foarte utilă pentru a detecta “hoţii” de conţinut este site-ul copyscape.com.Afli cu doar un simplu search cine ţi-a “împrumutat” conţinutul.Prezentarea de mai jos explică cum funcţionează copyscape.

Sursa foto (slider): constantingheorghe.blogspot.com

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

9 thoughts on “Copyscape.com – vezi cine îţi plagiază munca

 • May 30, 2012 at 12:26 pm
  Permalink

  Buna idee! Great job Sorin!

 • May 30, 2012 at 12:37 pm
  Permalink

  Cristina si tu esti minunata!

 • May 30, 2012 at 1:07 pm
  Permalink

  Am vazut ca la universitatea din Iasi studenti facultati au facut un soft pentru asa ceva, soft ce are acces la o baza de date a lumii.
  Am aflat la stiri, plagiatele pot fi impiedicate in multe feluri, o modalitate ar fi inserarea unui cod javascript care nu permita folosirea copy -paste de la tastatura.

 • May 30, 2012 at 6:17 pm
  Permalink

  iti trebuie multa rabdare si tutun sa folosesti softul asta, mai mult de atat iti trebuie si o foarte mare cunostinta de cauza! spre exemplu daca citezi intr-un articol, sa zicem '' o vorba a unui mare invatat'' si spui pe cine ai citat, atunci cand vei cauta sa vezi daca articolul ti-a fost copiat, sa nu-ti fie mare mirarea daca vei descoperii mii de rezultate :))) Asta e unul din softurile care nici macar nu trebuie bagate in seama, pentru ca e pierdere de timp, mai ales ca si daca afli ca ai fost copiat, tot nimic nu poti face, decat sa faci tambalau de pomana ;)

 • June 7, 2012 at 7:17 pm
  Permalink

  Nu e de ajuns să oprești click dreapta sau selectarea textului. Browserele au destule shortcut-uri ce pot fi folosite pentru codul sursă. Probleme a alta, ce faci când găsești unul sau mai multe dintre articolele tale, literă cu literă, pe alt site? Faptul că atragi atenția administratorului site-ului respectiv nu te ajută cu nimic.

 • June 7, 2012 at 7:37 pm
  Permalink

  Intr-o lume perfecta ai avea ce face.Nu se pune problema in cazul internetului romanesc unde se fura incepand de la presa in jos.

 • June 25, 2012 at 8:49 pm
  Permalink

  Macar sa ai o idee despre cine te fura asa pentru cultura ta generala.Stiu ca nu poti face altceva..

 • July 8, 2012 at 1:18 am
  Permalink

  Foarte tare! O chestie cu adevart utila pentru cei care scriu.

 • September 3, 2012 at 7:57 pm
  Permalink

  exista tot felulri de java scripturi care pot inlatura acest "java script" dar intradevar nu sunt accesibile neinitiatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *