Guitar Hero

Aceasta este încă o reclamă la care mă uit pe toate părțile și nu îmi dau seama de ce a fost interzisă!

Guitar Hero este un joculeț ce te introduce în lumea minunată a muzicii rock. În loc să cânți la mătură sau la ce se mai cânta pe post de chitară în tinerețea mea, îți iei așa ceva!

Tipa din reclamă este sexy, este energică, îți transmite tot entuziasmul de care este în stare! Eu una, mi-aș Guitar Hero , după o reclamă ca asta! Mi-aș lua orice!

Să fi considerat cineva că este indecentă? Voi ce teorii aveți?

Later Edit: În urma întrebării puse de Sonia Veres, am tras cu ochiul ici colo, și am aflat că această reclamă a fost interzisă doar în Statele Unite. În Marea Britanie și Australia a rulat fără probleme, câteve luni bune.
Scena este o parodie după filmul cu Tom Cruise, „Risky Business”. Pe Heidi Klum presupun că ați recunoscut-o deja.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Luciana Corlan

Sunt Lucianna. Viitor traducător și cinefil tot mai înrăit. Mă puteți citi și pe Lucianna.Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Guitar Hero

  • iunie 5, 2012 at 8:29 am
    Permalink

    Probabil au considerat ca e prea "explicit" sau ceva de genul acesta. Altceva nu vad ce i-ar determina sa dea ban. Dar in ce an a fost facuta reclama (iarasi ceva ce trebuie luat in considerare pentru ca acum nu mai dau ban la orice)? M-am delectat si eu cu Guitar Hero. Awesome game, mai ales daca se joaca in 4-5.

  • iunie 5, 2012 at 11:40 am
    Permalink

    Nu îmi dau seama când a rulat, a fost postată în mai anul trecut. Restul am completat în postare, ca să fie mai ușor pentru ceilalți curioși. :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *