Meșteșugari din toate zările, handmade-uiți și fiți celebri!

În copilărie, erau diverse emisiuni pe canalele TV disponibile la acea vreme și știu că devenise o modă să faci goblenuri, acele pânze țesute cu zeci de modele și cu stropi de imaginație ai autorului. Moda aceea a trecut, încă or fi pasionați, dar prim-planul este luat de handmade. În aceeași notă, azi, debutează aici, pe Blog Event, campania “Luna meșteșugurilor” cu prima poveste a cuiva care se ocupă cu handmade-ul.

Înainte s-o prezint, îi preiau mai întâi motto-ul pe care îl folosește pe blogul personal: “[obiectele handmade] Sunt acele lucruri mărunte, ciudate şi colorate, care uneori te fac să zâmbeşti”. Astfel își descrie Daniela Alecu – sau, mai bine spus, ebe, după cum se semnează în mediul virtual – activitatea sa în lumea handmade-ului.

Mai mult, despre produsele handmade, ea consideră că sunt acel detaliu care îţi completează ziua cu un zâmbet. “Fie că sunt confecţionate din nasturi, dantelă, aţe colorate sau materiale imprimate, toate accesoriile păstrează atenţia şi migala cu care au fost create. Şi cel mai important, devin o parte din tine.”

Ca un profan în handmade, și nu cred că sunt singurul, două lucruri am găsit mereu de apreciat la astfel de obiecte: răbdarea necesară pentru executarea lor și faptul că fiecare este unic. Taman bine vin ambele, deoarece unicitatea este tot mai dorită în aceste vremuri, când oamenii caută noi moduri de individualizare.

Citeste si:  10 Reguli de aur ale inelului de logodna

Succesul de mărțișor și alte pasiuni
Revenind la activitatea Danei, aceasta începe oficial în martie 2009, atunci când și-a început promovarea pe blog. La aproape trei ani de la acel debut, produsele ei au fost la vânzare și în magazinele bam boo. Cu tot cu semnătură și aranjare, acestea erau pregătite pentru luna martie. Pentru alte produse, pozate și caracterizate, și prețuri sau modalități de livrare vizitați-i blogul personal. Din paleta de alte pasiuni, probabil că cea mai importantă este fotografia. Rezultatele sunt publice pe Facebook, pe contul personal, și pe tumblr.

Acesta e abia începutul campaniei “Luna meșteșugurilor”. Și nu uitați, dacă știți oameni care activează cu imaginație și iscusință în acest domeniu spuneți-le că aici luna iunie le este dedicată lor.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Sfântu' Așteaptă

Un om divin de-al dracu'. A mai scris și AICI. Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *