Un prieten adevarat

Despre prietenie întotdeauna sunt multe de spus. Fiecare trăim emoţiile într-un mod diferit, fiecare dintre noi are un mod aparte, unic, de a se exprima, manifesta. Noi avem nevoie de oameni, de comunicare, de socializare. Avem nevoie de prieteni. Câteodată mi se face dor . Mi-e dor de prietenul acela care ştie mereu să fie acolo, în orice moment al vieţii. Şi când acest sentiment mă sugrumă, citesc rândurile de mai jos.

Un simplu prieten cand vine în vizita se comportă ca un invitat. Un prieten adevărat, îţi deschide frigiderul şi se serveşte. Un simplu prieten nu te-a văzut niciodată plângând. Un prieten adevarat are umerii umezi de la lacrimile tale.Un simplu prieten, nu ştie prenumele părinţilor tăi. Un prieten adevărat are numarul de telefon al părinţilor tăi în agenda telefonică. Un simplu prieten aduce la ziua ta o sticlă de băutură.

Un prieten adevarat soseşte mai devreme pentru a te ajuta la pregătiri şi ramâne mai târziu ca să te ajute să faci curat. Un simplu prieten nu agreează când îl suni în preajma orei lui de culcare. Un prieten adevărat te intreabă de ce ti-a luat atât de mult pâna l-ai sunat.

Un simplu prieten consideră că prietenia voastră a luat sfârşit când apare prima ceartă între voi.Un prieten adevărat te sună imediat după ceartă. Un simplu prieten se aşteaptă să fii mereu la dispoziţia lui. Un prieten adevarat este mereu în preajma ta.

Citeste si:  Preţul plătit pentru promovarea nulităţii

via mail partial

Apreciaţi-vă prietenii şi bucuraţi-vă de compania lor, pentru că atunci când nu vor mai fi, veţi realiza cât de valoroşi au fost.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Un prieten adevarat

 • iunie 5, 2012 at 12:13 am
  Permalink

  Doamne…ce amintiri ai trezit cu asta cu sunatul!
  Prietena mea cea mai buna mai avea obiceiul să sune în creierii nopții și să povestească de toate! Și are o voce plăcută, poznașă…mă lua somnul pe fundalul vocii ei…și mă trezeam că zic aiurea „Daaa! Te aud!” :))
  Ea este în Arad acum. Ne cunoaștem de vreo 17 ani…și este absolut singurul om dinafara familiei pe care pot spune cu mâna pe inimă că îl iubesc!
  Așa că aș completa prin a spune că un prieten adevărat nu este unul care stă lipit de tine. Un prieten adevărat este un om care, atunci când ai nevoie de el, cumva simte, și apare în viața ta.
  Așa văd eu prietenia. Așa o trăiesc. O simt intens, prin energia pe care mi-o dă. Adică…din 17 ani, am fost una lângă cealaltă numai 7, și am devenit prietene în ultimii 4. Faptul că mă suportă de atâția ani, spune, cred eu, foarte multe despre prietenia adevărată. Și mă simt FOARTE norocoasă că am parte de un așa om în viața mea.

 • iunie 5, 2012 at 12:20 am
  Permalink

  Lucianna, da, esti o norocoasa. De o asemenea prietenie am avut si eu parte, multi ani. Stiu ce inseamna sa ai alaturi un prieten, sa-l asculti, sa fi acolo, in orice moment al vietii lui. Nu pot decat sa ma bucur pentru faptul ca mi se intareste convingerea ca inca mai exista prieteni adevarati. Sa va bucurati una de cealalta inca 17 ani de acum in colo.

 • iunie 5, 2012 at 5:09 pm
  Permalink

  O prietena a spus ca nu poate exista prietenie intre doua persoane fara ca unul din cei doi sa simpta mai mult decat o simpla atractie prieteneasca.
  Insa observ ca tot mai multi confunda prietenia cu irealitatea si uite asa ca apar asa de multi nefericiti.

 • iulie 8, 2012 at 6:22 pm
  Permalink

  Ei, dar in cazul acesta cred ca tu te referi la prietenie in general, nu neparat la prietenia dintre doua persoane de sex opus, asa ca ce spui tu, Turi nu cred ca are rost :)

 • iulie 11, 2012 at 2:20 am
  Permalink

  Ai scris frumos aici, iti imparatesc toate opiniile si incerc cat pot de mult sa am grija de prietenii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *