Concurs handmade

Ştţi cu toţii că am scris despre minunatele bijuterii handmade ale lui Delilah. Astfel că Blog Event, în parteneriat cu Delilah (magazin online) am decis să organizăm un concurs special pentru domnişoare, doamne şi domni care doresc să facă un cadou frumos şi inedit iubitei sau mamei lor.

Premiul este un set compus din brăţară, cercei, pandantiv şi inel, realizat manual din sfere şi cipsuri semipreţioase piatra soarelui albastră. Cerceii măsoară 6 cm cu tot cu tortiţă, iar brăţara 19 cm.

Acest set este unul foarte frumos datorită sclipirii interesante a pietrelor soarelui albastre, astfel încât este uşor de asortat atât la o ţinută de zi, cât şi la o ţinută deosebită de seară.

Preţul acestui premiu este de 60 RON şi chiar şi eu sunt tentată să îmi achiziţionez în viitor acest set pentru că m-am îndrăgostit pe loc de el.

Regulile acestui concurs sunt următoarele:

  • Like paginii de Facebook Delilah
  • Un comentariu la acest articol cu textul PARTICIP.

Durata concursului este de 2 săptămâni, adică între 05.06.2012 şi 19.06.2012.

UPDATE: Şi câştigătoarea este Diana. Aceasta este rugată să trimită un e-mail la adresa blogeventro@gmail.com cu adresa, numele complet şi numărul de telefon.

Mai jos aveţi extragerea:

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

20 thoughts on “Concurs handmade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *