Eufemisme pentru descrierea relațiilor

Pentru a descrie, plastic și pur românesc, actul sexual, există tot felul de eufemisme, de la “bubui banana”, până la “bagi milogu’ în traistă”. Dar ce eufemism folosești pentru o relație, de orice natură ar fi ea? Ei bine, pentru că nu este o dilemă cu care să te confrunți zilnic, eu am ceva răspunsuri.

Probabil că prima vedere a fost prin '45, primăvara, și el a vrăjit-o c-o scapă de bomba atomică.
Probabil că prima vedere a fost prin '45, primăvara, și el a vrăjit-o c-o scapă de bomba atomică.
  • Dacă ai o relație serioasă, poți spune că tu mergi cu transportul în comun. Vorba aia, tot ce faci faci în comun cu ea, chiar și mersul la baie trebuie aprobat printr-un SMS sau mesaj pe un client de chat. Te mai miri că e transport în comun? Așa ziceam și eu. Nu fi conservator să spui că tu ești într-o relație stabilă cu o persoană pe care o iubești mult, fii combinator 2.0, abuzează de cuvinte și fă o aroganță cu un eufemism.
  • Dacă preferi sexul plătit, nu-i problemă, doar că nu sună așa de bine să spui că dai orzul muncit pe gâște sau că plimbi bibanu’ prin bălți cu taxă. Fii rebel și spune că tu mergi cu taxiul. Privește partea bună, dacă discuți cu cineva mai conservator, poți spune că te refereai la calitatea fetelor cu care scuturi caisu’ de roade.
  • Dacă ești căsătorit – Doamne, apără, păzește și ferește de năpastă! – spune că tu circuli cu mașina personală. Este un Logan, ce-i drept, dar este personală. Eh, hai să fiu puțin optimist și să cred că e un Chevrolet, deși sunt slabe șansele.
  • Dacă ești genul de bărbat aventurier, poți afirma că mergi doar cu mașini închiriate. Ai permis, n-ai griji, bagi tu benzină și gata treaba. Dar fii cu băgare de seamă, padawane, folosește cu grijă acest eufemism, să nu cumva să spui că umbli cu Jeep-uri sau SUV-uri, ori, mai rău, cu Hummer-uri. Zi că mergi cu ceva finuț, un Smart/Mini dacă e hipsteriță, Megane dacă e o femeie peste 30 de ani și Toyota Auris pentru restul. Nota bene! Dacă ești student/ecologist/remuscernea/hipster, spune că tu pedalezi la biciclete închiriate.
Citeste si:  Stimă și respect pentru C. Columb

Sursă foto: Kanal D

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Sfântu' Așteaptă

Un om divin de-al dracu'. A mai scris și AICI. Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *