The Dark Knight Rises se pregătește să cucerească topurile

The Dark Knight Rises este filmul ce încheie seria începută în urmă cu 7 ani de Batman Begins și continuată cu The Dark Knight. Acțiunea este plasată la 8 ani după moartea lui Harvey Dent. În ciuda posturii de proscris, Batman se întoarce să salveze orașul de un nou inamic, Bane.

Din distribuție fac parte nume foarte cunoscute, precum Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathway (Catwoman), Joseph Gordon-Levitt, Marrion Cotillard.

Lansarea va avea loc pe 20 iulie în România. Iar așteptările de la acest film sunt imense! Se spune chiar că Batman va doborî din topuri mult mediatizatul Avengers. Ideea a apărut după ce, la sfârșitul lunii trecute, The Dark Knight Rises a câștigat premiul pentru cel mai bun trailer. Iar acest lucru spune foarte multe, având în vedere că printre favoriții la titlu s-au numărat “The Hunger Games” , “Prometheus”, “Snow White and the Huntsman” sau “The Avengers”. Nu este greu de imaginat cât de tare s-au aprins curiozitatea și așteptările publicului cu acest premiu.

Și nu este singurul atu pe care Batman îl are în fața găștii de eroi. Numele ce țin capul de afiș ajută în foarte mare măsură. La ele, se adaugă talentul regizorului Cristopher Nolan. Ca la toate filmările sale, cineastul a păstrat în jurul filmărilor o umbră de mister.

Citeste si:  SpiderMan vs. Peter Parker

În plus, această serie Batman este, fără drept de apel, cea mai reușită din cele de până acum. O spun criticii, o spune publicul, o spun încasările. The Dark Knight a încasat 1.001 miliarde de dolari.

Mai mult: pelicula regizata de Nolan  are peste 60 de minute de imagini filmate IMAX, mai mult decat orice alta pelicula realizata pana acum, scrie The Wall Street Journal.

The Dark Knight pare să aibă numai două dezavantaje în fața răzbunătorilor. Nu este 3D, iar Batman are, cu Christian Bale cu tot, mai puțini fani decât Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson) împreună. Deși prima ar putea fi de asemenea un avantaj, din moment ce biletele vor fi mai ieftine.

Voi ce credeți? Vă veți duce la The Dark Knight?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Luciana Corlan

Sunt Lucianna. Viitor traducător și cinefil tot mai înrăit. Mă puteți citi și pe Lucianna.Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

4 thoughts on “The Dark Knight Rises se pregătește să cucerească topurile

  • iunie 6, 2012 at 11:39 pm
    Permalink

    Eu abia astept sa-l vad, pentru ca regizorul asta e genial! :)

  • iunie 7, 2012 at 10:53 am
    Permalink

    Eu vreau sa il vad pur si simplu pentru ca celelalte doua mi-au placut la nebunie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *