Campania UE pentru informarea consumatorilor

Cu toţii suntem consumatori de produse sau servicii. Fie că ne achiziţionăm un produs din magazin, fie că achiziţionăm un serviciu turistic şi nu numai, fie că comandăm online, avem drepturi fundamentale ce trebuie respectate.

Astfel că la TV circulă 3 spoturi publicitare  în care sunt prezentate situaţii nu prea frumoase, dar reale din România. Statisticile spun că peste 50% din români nu îşi cunosc drepturile de consumator, iar peste 50% din cei ce cunosc, nu le pun în aplicare “pentru că nu vor să se complice”.

Situaţia 1. Cumperi un produs din magazin şi nu funcţionează.

Situaţia 2. Achiziţionezi un produs de pe un magazin online şi produsul nu corespunde cu ceea ce era prezentat pe site.

Situaţia 3. Achiziţionezi un serviciu turistic ce nu corespunde cu oferta făcută.

Astfel că dacă vreodată vă aflaţi în una din situaţiile de mai sus, trebuie să sunaţi imediat la ANPC – Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor la numărul 021/310.63.75 sau 021/9660 pentru Municipiul Bucureşti. Pentru a afla numerele de telefon pentru judeţul din care faceţi parte, urmaţi următorul link.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Campania UE pentru informarea consumatorilor

  • iunie 27, 2012 at 11:14 pm
    Permalink

    De ne-ar fi respectate mereu drepturile…

  • iunie 28, 2012 at 7:50 pm
    Permalink

    Da, stiu … dar totusi trebuie sa luam atitudine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *