Avem glume cu morți. Azi, O. Paler, P. Țuțea, M. Eliade

Erau vremuri când puteai agăța doar cu citate de pe sticla de bere, de pe cutia de muștar sau cu propria inteligență. Dar gata, acele vremuri sunt duse, acum onor publicul de agățat trage bine la citate, dar nu orice, ci din Țuțea și Paler. Ocazional și-un Cioran, dar el e mai dificil. Astfel că, într-o ședință-fulger de redacție, am convenit Eu cu Mine și cu Io să vă ajutăm cu două citate imense. Dacă nici cu astea nu agățați, domnilor, atunci tot kulturhaus vă rămâne alternativa.

Fără alte cuvinte prea ample, aici avem un Octavian Paler aka Feblețea Facebook-ului aka Creatorul DeCitate aka Zeul Vorbelor FărDe Sens. S-a dus de tânăr dintre noi, dar bine că nu s-a dus fără gânduri pe hârtie.

Am zis!
Am zis!

Apoi, vine Petre Țuțea, un martir al neamului, o mare voce (cam răgușită) pentru evenimente. Ce să mai, după atâția ani în închisoare, măcar un share pe Facebook tot merită și el. Cum ziceam, Țăranul Cuvintelor aka Credinciosu LaToți aka Promoterul Lui Dumnezeu este aici și acum.

Dacă el zice, așa e!
Dacă el zice, așa e!

Și, cum ziceam, cu Eliade. El a avut multe și bune, multe și mai puțin bune, dar eu zic doar unul, merge 100% la agățat. Dacă nu merge, atunci este o superficială care nu vă apreciază inteligența și (poate) frumusețea interioară. “Am fost trăit de o viață care nu era a mea”. Atât. Gata și cu Eliade, fuga-fuga la share-uit pe Facebook/Twitter, aveți butoane mai jos, nu păstrați cultura doar pentru voi!

Citeste si:  Scrisoarea unei mame blonde

Sursă foto: Sfantulor

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Sfântu' Așteaptă

Un om divin de-al dracu'. A mai scris și AICI. Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *