B’Estfest 2012

Cu toţii ştim de festivalul B’Estfest. Am tot văzut reclama la TV şi am tot auzit cfă va fi un festival SUPER.

3 zile pline de muzică bună. 3 zile unde distracţia e la locul ei.

Timp de 3 zile, pe cele 7 scene amplasate vor urca trupe foarte bune printre care se numără Paraziţii, B.U.G. Mafia, Şuie Paparude, Kreator, Moonspell, L.O.S.T., Millow, Antract, Viţa de vie, Caro Emerald, Tristania, Les Elephants Bizzares şi nu numai. Lista completă a trupelor şi programul.

Biletele sunt disponibile online, pe www.myticket.ro precum şi:

– în reţeaua mazaginelor Diverta
– în magazinul Muzica (Str. Republicii, nr. 31, et. 2, ap.8)
– librăria Mihai Eminescu (Bd.Regina Elisabeta nr.16)
– Sala Palatului (Str. Campineanu Ion nr. 28)

Copiii cu vârste sub 12 ani, însoţiţi de un adult, vor avea acces gratuit.

———————————————————————————-

În plus, Blog Event, în colaborare cu Metropotam.ro organizează un CONCURS FULGER.

Vrei să câştigi un abonament la B’Estfest? Atunci e simplu. Lasă un comentariu cu textul PARTICIP, apoi daţi share acestui articol ca să afle şi prietenii voştri.

Miercuri, 04,07,2012 va fi extras câştigătorul cu ajutorul site-ului random.org.

UPDATE!

Câştigătoarea este Socheri theodora. Felicitări!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

23 thoughts on “B’Estfest 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *