Knight and Day

Cu ocazia zilei de naştere a lui Tom Cruise, am urmărit filmul Knight and Day, o producţie de acţiune-aventură, presărată cu puţină comedie, din 2010.
Knight and day este un film clasic american de acţiune, în care Tom Cruise, spion de profesie, intră întâmplător în legătură cu o tânără frumoasă, Cameron Diaz şi încercând s-o protejeze, pornesc într-o aventură de a-şi restabili numele şi reputaţia.
O baterie care ţine pentru totdeauna este construită de un tânăr inteligent (nerd) şi ca să nu ajungă pe mâna răufăcătorilor, încearcă să fugă dintr-un loc în altul până când agenţia o să reuşească să vadă adevărul, că fostul partener al lui Cruise, nu e chiar uşă de biserică.
Explozii, urmăriri cu maşina, bătăi în avion, motociclete, elicoptere, orice mijloc necesar pentru a arăta că actorul este făcut pentru acest gen de film, un ritm extrem de alert, ai impresia că tot timpul lumea e pe fugă şi un zâmbet infecţios a la Cameron Diaz, fac producţia potrivită pentru o sâmbătă după masa.
Tom se comportă exact ca un cavaler de la început până la final, zi şi noapte şi probabil nu face decât să întregească imaginea lui de Mission Impossible man în faţa tuturor.
Există o oarecare asemănare între acest film şi The Tourist şi tind să cred că ultimul a avut mai mare succes exclusiv datorită notorietăţii actorilor şi a scenariului mai puţin aglomerat de bătăi, de parcă eşti în sala de sport.
Regizorul James Mangold are câteva filme bune la activ cu multă acţiune (Cop Land, Identity, 3:10 to Yuma) precum şi altele ca: Girl Interrupted, Kate şi Leopold, Walk the line, iar acesta este probabil doar o pregătire pentru următoarea producţie The Wolverine (2013).
Vizionare plăcută!

Citeste si:  Cristian Mungiu și „După dealuri” la Cannes

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Rus Bianca

VMR, in traducere libera, viitor mare regizor :) |Va invit pe blogul meu Rus Bianca| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *