Podul Piciorului din Yemen

Oraşul este divizat în două, şi anume districtele Shaharah şi Al-Nadan. Shaharah este situat în vârful muntelui omonim, astfel că turiştii adoră să meargă în acest oraş pentru priveliştea minunată şi minunatul pod, un pod ce se distinge de altele prin minunata şi artistica arhitectură. Constructorul podului, Ostta, este cunoscut de oameni sub numele de Saleh în anul 1905.

Acest pod uneşte 2 munţi, şi anume Sahatah Al-Faish şi Shaharah Al-Ameer.
Se spune căci construcţia podului a durat în jur de 3 ani şi a costat mai mult de 100000 riali de argint, o sumă mare la vremea aceea. Acest pod este considerat o operă de artă arhitecturală şi este văzut ca o minune în Peninsula Arabică.

Podul are 20m lungime şi 3m lăţime. Adâncimea de sub pod este de peste 300m. Înainte ca acest pod să fie construit, oamenii mergeau pe o rută foarte grea şi obositoare deoarece oamenii erau forţaţi să coboare de pe un munte şi să urce uşor pe celălalt.Era foarte greu să transporte bunuri şi animale în special.

Însă nu voi mai scrie eu. Voi lăsa imaginile să vorbească de la sine.

Sursa

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “Podul Piciorului din Yemen

  • iulie 8, 2012 at 8:15 pm
    Permalink

    foarte frumos ! felicitari pentru articol Kahy!

  • iulie 9, 2012 at 1:54 pm
    Permalink

    multumesc Sorin :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *