Despre Anger Management, serialul lui Charlie Sheen

Acum câteva minute am reușit sa vizionez și eu cel de al treilea episod  din primul sezon al serialului Anger Management, serial produs, regizat de actorul principal și anume, Charlie Sheen.

Din punctul meu de vedere serialul este foarte interesant, mai ales ca sunt fan Charlie Sheen și singurul lucru care mi se pare deranjant ar fi râsul forțat din fundal… Dacă ar fi să aleg intre acest serial și seria Two and a Half Men din perioada când Charlie Sheen era în echipa, as alege 100% seria Two and a Half Men.

Oricum e prea devreme pentru verdicte și în niciun caz nu-ți poți da seama după doar 3 episoade dacă o să fie mai bun sau mai de succes, ca Two and a Half Men…

Voi ce părere aveți, ați văzut primele trei episoade din serialul Anger Management, cum vi s-a părut serialul produs de Charlie Sheen ???

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

NoLimit

Sunt nascut in 1993, blogger de aproximativ 2 ani.... Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

One thought on “Despre Anger Management, serialul lui Charlie Sheen

  • iulie 11, 2012 at 2:54 pm
    Permalink

    Cred ca era si timpul ca Charlie Sheen sa isi faca o revenire in forta, in stilul cu care ne-a obisnuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *