Luna blogurilor cinefile pe Blog Event

Luna meșteșugurilor tocmai s-a încheiat pe Blog Event.

Și, din clipa asta, vreme de 30 de zile, declarăm deschisă Luna blogurilor cinefile! Suntem noi însine cinefili, și ne-ar face mare plăcere să îi promovăm pe cei care ne împărtășesc pasiunea, la un nivel mai mare încă. Scriind despre filme, regizori și actori mereu, cu pasiune. Făcându-ne curioși în legătură cu tot felul de subiecte legate de industria cinematografică, sau, de ce nu, schimbându-ne părerea în anumite privințe.

Ce înseamnă Luna blogurilor cinefile pentru tine, Blogger-ul cinefil? Înseamnă că, dacă vrei să te numeri printre bloggerii promovați de noi, trebuie să trimiți un mail pe adresa blogeventro at gmail.com sau să ne dai de știre prin formularul de contact. Noi îți vom trimiteun interviu în care vom discuta depre blog și preferințele voastre cinematografice. Să vă cunoască și cititorii noștri!

Vă așteptăm!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Luciana Corlan

Sunt Lucianna. Viitor traducător și cinefil tot mai înrăit. Mă puteți citi și pe Lucianna.Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *