Moduri curate și facile pentru trolling

Pentru că fără trolling viaţa, așa cum o știm, ar înceta să mai existe, el trebuie sprijinit, mângâiat pe mustăți, ospătat, ce să mai, trebuie ținut pe bine. E greu să dezvolţi tehnici noi în ale trollingului, dar se poate.

Iată-le pe cele mai simple și cu rezultat garantat:

Pe Facebook

Găsești un status, o poză, ceva de la vreun amic, te bagi și comentezi. Dar nu oricum! Comentezi, lași cinci secunde și ștergi. Poţi da cu copy/paste comentariul și repeţi procesul de vreo zece ori. Sigur o să i se pară că Facebook-ul e de vină. Este Zuckerberg cu ale lui planuri mârșave de a înnebuni oamenii decenţi.

La telefon, convorbire

După ce ţi-a răspuns cealaltă persoană, ia-ți o voce guturală sau nazală (dacă n-ai, se găsesc la reducere) și spune calm, clar, sincer: Această convorbire va fi înregistrată și poate fi folosită după cum dorește proprietarul. Continuarea ei reprezintă acordul dumneavoastră. Succesul este garantat, mai ales dacă îi faci asta uneia/unuia de la call-center.

Pe SMS

Când n-ai chef să răspunzi unui om sau știi că răspunsul ar duce în discuţii luni, nu dispera, trollează. Trimite un SMS înapoi cu textul: ERROR. Cannot retrive message. ERROR. Cannot send message. Try again tomorrow. Partea bună e când persoana nu știe engleză, chiar va crede că a făcut ceva nașpa.Duceţi-vă, minitrolli, și faceţi lumea un loc mai bun!

Citeste si:  Dom' Zuckerberg, capo di tutti share-ii!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Sfântu' Așteaptă

Un om divin de-al dracu'. A mai scris și AICI. Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

One thought on “Moduri curate și facile pentru trolling

  • iulie 10, 2012 at 1:09 pm
    Permalink

    :)) Pe facebook am facut-o deja de multe ori.. am sa mai incerc cu SMS. Interesante idei oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *