Glass Skywalk din China

În căutare de locuri care mai de care mai inedite, am dat peste un alt loc din China care literalmente îţi ia respiraţia. Este vorba de SkyWalk-ul de sticlă de pe muntele Tianmen la o altitudine de doar 1400m.

Drumul este construit dintr-o serie de panouri de sticlă, cu o grosime de doar șase centimetri. Cu o lungime de 60 de metri, Skywalk traversează o prăpastie pe care turiștii o și pot vedea sub picioare datorită construcției din sticlă şi pot vedea chiar şi piscurile munţilor din apropiere.

Personal, e un loc unde nu aş merge. Am frică de înălţimi. Însă cine are curajul să încerce, e invitatul meu.

Sursa

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

4 thoughts on “Glass Skywalk din China

 • iulie 24, 2012 at 1:51 pm
  Permalink

  Aici chiar trebuie să ajung în viaţa asta!

 • iulie 24, 2012 at 2:36 pm
  Permalink

  Arata bestial..Dar as face pe mine..Avand in vedre ca made in china…:)

 • iulie 25, 2012 at 3:35 pm
  Permalink

  eu as face pe mine doar ca e la peste 1000m altitudine… am o frica de inaltimi :|

 • iulie 25, 2012 at 4:20 pm
  Permalink

  Eu m-aș duce acolo și m-aș lipi de sticlă întinsă pe burtă, și m-aș uita în jos la nesfârșit. :>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *