Maşinile fără şofer devin realitate

În luna mai, un lucru care până în urmă cu câţiva ani părea de domeniul SF-ului s-a întâmplat pe o autostradă din Spania. Maşinile viitorului, autoturisme care pot circula fără şofer, orientându-se după celelalte maşini din trafic, au mers în convoi, în premieră mondială, pe un drum public. Întrucât testul a fost un real succes, este doar o chestiune de timp până când maşinile vor împânzi şoselele, mai ales că producătorii auto se pregătesc să lanseze astfel de maşini în producţia de masă.

Automobilele automate sunt dotate cu o multitudine de sisteme de siguranţă, camere, radar şi senzor laser.Beneficiază şi de un sistem de comunicare wireless, prin intermediul căruia maşina primeşte informaţii din mediul înconjurător.

Noile tehnologii transformă conceptul de automobil mai repede decât îşi putea imagina cineva. Aceste tehnologii ne pot ajuta să economisim cantităţi însemnate de combustibil şi să facem faţă traficului aglomerat din viitor.

Tu ţi-ai cumpăra o astfel de maşină?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Miruna

" Best doctor in the world is an veterinarian. He can't ask his patient what's the matter . He's just got to know " W. Rogers Blog personal : http://vjmyruna.blogspot.com

One thought on “Maşinile fără şofer devin realitate

  • August 3, 2012 at 3:14 pm
    Permalink

    Mie mi se pare totusi un demers periculos. Multi dintre soferi nu ar merita sa conduca, asta este adevarat, dar parca nici masinariile care sa misune de unele singure pe strazi nu m-ar face sa ma simt mai in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *