Alăptatul la sân și locurile publice

În ultimul timp, nu știu cum se face, dar am văzut din ce în ce mai multe mame cu bebeluși. Ăsta nu e un lucru rău, aș zice eu. Dar acești bebeluși la un momentdat li se face foame, așa că își cer drepturile. Fiecare cum știe mai bine. De felul meu, nu sunt un om căpcăun și nu realizez faptul că bebelușii sunt hrăniți de la sânul mamei. Dar aici intervine dilema mea. Sânul mamei chiar trebuie să fie afișat cu nonșalanță oriunde și oricum, chiar dacă asta implică hrănirea unui bebeluș?

Am fost martora unor situații destul de interesante. Într-un aeroport internațional din România, una bucată mamă fancy, cu una bucată fetiță și mai fancy, iar ca accesoriu, o bonă cu ochii mici (chinezoiacă, tailandeză, japoneză, una dintre națiile astea, că tot e la modă). Plânge mogâldeața..în secunda doi, mama scoate sânul, i-l îndeasă în gură și își vede liniștită de treabă. Nu mai luăm în calcul faptul că la nici zece metri de ea, se afla un spațiu special amenajat pentru mamă și copil.

Și nu e singurul caz de genul. Am mai văzut și în bănci, instituții publice, centre comerciale, magazine, parcuri. Nu zic acum că e un lucru oarecum de nefăcut. Tot ce zic, este faptul că până la urmă, hrănirea copilului de la sânul mamei, este un lucru destul de intim,așa că trebuie să se și desfășoare într-un loc ca atare. Poate nu e un spectacol vizual plăcut pentru toată lumea, așa că de ce să avem și martori care nu prea se vor a fi în această postură?

Citeste si:  Este posibil sa ne iertam?

Vouă cum vi se pare alăptatul la sân în locurile publice?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Alăptatul la sân și locurile publice

  • iulie 28, 2012 at 5:15 pm
    Permalink

    nu pot fi de acord cu tine! hai sa ne gandim la femeile rrome, care nu se sfiaza sa alapteze la san copilul! Din ce in ce mai mult vedem mamici romance care alapteaza la san in parcuri! am vazut si in autobuz! cred ca e ceva normal. daca ar fi locuri amenajate special ar fi bine, cum este in aeroport, dar acelea cred ca sunt folosite de mamici care sunt mai pudice si nu vor sa le vada toti! probabil ca mamicile, prin gestul lor, indeamna si celelalte mamici sa-si alapteze copilul la san cat mai mult, avand in vedere ca din ce in ce mai multe mamici se intorc mai repede la munca!

  • august 7, 2012 at 12:09 am
    Permalink

    nu, nu avem nimic impotriva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *