Tu când te desparți?

Când vine vorba de femei și despărțiri, eu am observat un lucru. Acestea se împart în două categorii mari și tari.

1. Cele care se despart când au întâlnit pe cineva…și doar atunci.

2. Cele care se despart și vor să își trăiască viața.

Să intrăm și în detalii. Luam un cuplu la întâmplare. Se cunosc, de îndrăgostesc, se iubesc, iar la un moment dat vine și vremea despărțirii. Cum reacționează ea? Chiar dacă există probleme, chiar dacă rezolvarea e o necunoscută nedorită descoperirii, ea rămâne cumva blocată acolo. Nu face niciun pas. Îi e teamă…de decizia ei, de consecințe, de singurătate. Și atunci așteaptă un alt el, care o va impulsiona fără să își dea seama, să pună punct și să își continue viața cu altcineva. În această categorie intră femeile care simt nevoia de continuitate în iubire. Cele care vor să ofere și să primească iubire în mod constant.

Există și o altă tipologie, situată oarecum la polul opus. Luăm cuplul mai sus menționat. Totul e comun, până la momentul despărțirii. Cum reacționează ea în cel de-al doilea caz. Va pune punct, iar după asta va avea nevoie e o perioadă de reculegere, recunoaștere, regăsire. În acest caz, femeia va dori timp pentru ea, timp pentru a cunoaște noi oameni, pentru a face nebunii, pentru a-și trăi viața, cum afirmă cele mai multe. În această categorie, intră femeile care au făcut cele mai multe compromisuri în relația care tocmai s-a finalizat. S-au lăsat mult prea mult schimbate, iar la un moment dat, au ajuns să își dea seamă că găzduiesc în trupul lor, un suflet total necunoscut și e timpul să schimbe asta. Și o fac. Iar pentru a redeveni ele, recurg la metode care mai de care mai interesante.

Citeste si:  Cum definiţi un om bun?

Nu cred că am putea să nominalizăm metoda cea mai bună! Până la urmă, totul depinde de personalitatea fiecăruia, modul de a percepe lucrurile și așteptările personale.

Tu din care categorie faci parte?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Adeenah

"Sunt mai mult făcută decât născută scriitor" Adriana Babeți |Blogul meu : Adeenah Blog - Everything happens for a reason!| Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

5 thoughts on “Tu când te desparți?

 • iulie 29, 2012 at 8:15 am
  Permalink

  Mi-ar fi placut sa spun ca din a doua, dar din pacate ultima data nu a fost asa. Cred ca, asa cum spui, sunt doua tipuri de despartiri.
  Eu sunt despartita din mai. Fostul facea parte dintr-o familie despartita, si are mama bolnava rau. Mama care se baga nesimtit de mult in relatie, si cu care m-am certat. Iar el nu ii spunea nici sa ma lase in pace.
  Dupa ce m-a facut sa ii promit ca nu am sa il las singur, si ca o sa fim macar prieteni mereu, a inceput sa ma departeze din cauza scor… mamei.
  Si iata-ma pe mine, prinsa intre respect de sine, dorinta de libertate, indignarea ca ma las tarata si promisiunea facuta, speranta ca o sa isi revina domnisorul!
  Din fericire am avut alaturi un prieten, care m-a smuls din relatie. Cum dadeam sa ma perpelesc, imi amintea: ala isi bate joc de tine, da-i ignore, scoate si de acolo si de acolo, daca ii pasa ca pleci reactiona…chestii adevarate de altfel.
  Din pacate mai avem si cate o relatie care ne prinde in despartiri din prima categorie, ce sa faci?

 • iulie 29, 2012 at 4:08 pm
  Permalink

  Lucianna, oamenii nu isi revin, nu se repara.,,,ca nu-s obiecte. Cum ii gasim, asa ii lasam. Ideea e ori sa ii acceptam cu tot ce ai, ori sa cautam mai departe…iar in cazul tau, de ce sa faci compromisuri?

 • iulie 29, 2012 at 8:22 pm
  Permalink

  Toată lumea cred că le urăște, dar din păcate, de multe ori sunt inevitabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *