Cascada Havasu, un paradis american

Havasu este o cascadă ce se flă în Marele Canion. Este ca o oază de frumuseţe uimitoare care iese din piatra dură a acestei formaţiuni. Această cascadă este cea mai cunoscută şi vizitată, astfel devenind cea mai fotografiată cascadă din lume.

Locul acesta pare tăiat dintr-o carte de basm pentru că nicio fotografie făcută nu pare naturală. Pare lucrată în Photoshop, când de fapt este doar minunea Mamei Naturi.

Ce părere aveţi? Aţi merge pentru o vizită la această cascadă?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Cascada Havasu, un paradis american

  • august 4, 2012 at 3:10 pm
    Permalink

    Raspunsul e evident… e superba :X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *