Jamie Oliver vine la București

Jamie Oliver, simpaticul bucătar englez, vine la București pe 18 august, aducând Revoluția Culinară (Food Revolution) în România! Evenimentul se va adresa în principal copiilor între 3 și 5 ani.

Pentru ei , Revoluționarul din bucătărie a gândit o serie de ateliere, numită Micii Bucătari! Cum numărul de familii ce pot participa la eveniment este limitat, va fi nevoie de rezervare.

Echipa Food Revolution România, recent desemnată să promoveze un stil de viaţă sănătos chiar de către Jamie Oliver, este coordonată de Daniela Mişcov, fondatoarea atelierului de poveşti şi teatru interactiv Artelier D.

Alături de editura Curtea Veche şi Librăria Bastilia, Food Revolution România îşi propune să încurajeze o alimentaţie corectă de la cele mai fragede vârste, prin seria de evenimente “Micii bucătari”, în care arta de a spune poveşti va fi împletită cu pasiunea pentru mâncarea sănătoasă
.
Adorabilul bucătar Jamie Oliver a demarat mișcarea “Food Revolution” pentru a lupta cu obezitatea din şcolile americane. Acesta a fost numai pasul firesc, ce a urmat  după succesul înregistrat în Marea Britanie prin “Ministry of Food”, cea mai amplă campanie naţională de încurajare a oamenilor să se întoarcă la obiceiul sănătos de a găti.

Drumul nu a fost ușor, obstacolele au fost imense în calea sa, însă Jamie nu este omul care să renunțe cu una, cu două! Vă las în compania unei prezentări pe care Jamie a ținut-o cu ocazia unui premiu primit de la TED. După cum veți observa, situația americanilor în ceea ce privește rata obezității era, și probabil este încă, pe drumul ce duce la diabet ca stare firească, nu ca ceva îngrijorător!

Citeste si:  Salonul internaţional de artă naivă şi outsider art

Și, din nefericire, nici noi nu suntem foarte departe de acel fenomen! Am spus asta și la mine pe blog! Slavă Domnului că vine Jamie și ne pune frână! Sau încearcă! Sper să reușească!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Luciana Corlan

Sunt Lucianna. Viitor traducător și cinefil tot mai înrăit. Mă puteți citi și pe Lucianna.Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

2 thoughts on “Jamie Oliver vine la București

  • august 7, 2012 at 6:55 pm
    Permalink

    Super tare. Are emisiune la TVR 2, ma mai uit cand ma trezesc super de dimineata, pe la 4 si ceva :) Pacat ca prichindeii nu constientizeaza cat de talentat e, la 3-5 ani…

  • august 8, 2012 at 8:56 pm
    Permalink

    Am urmarit seria Food Revolution! Ti-o recomand cu caldura! Este incredibil cât de chinuitor alege să ne omoare un mod de viață nesănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *