LIVETEXT Lady Gaga ia România la lupă și-și bate Budapesta de București! Ia, bă, live, nu te duce ca snobu’ la concert!

Lady Gaga va susține un concert în seara asta în Piața Constituției. Da, este aici, puteți face poze cu maimuța, da’ mai de la distanță, să nu bată la ochi. A plecat sau ajuns deja în Piață, așa că hai să-i dăm drumul la text. Stați pe-aproape, s-ar putea să fac și niște glume bune și ar fi păcat să le pierdeți pentru mai știu eu ce emisiune la TV sau muzică de cameră la PC.

Gata, s-a terminat și acest concert. Fani Iris, stați calmi, trupa voastră mereu va fi gata să-și pună poalele în cap în Piața Constituției.

Când constipația te ajunge, nu te mai poți c*ca pe tine cu ifose de vedetă!

livetextcurge în ordine cronologică. Dă refresh, bă, ca să vezi ce zic aici!

UPDATE de final: GATA, bă, S-a Terminat! Dar mai reveniți pe la noi, dăm chestii mișto la zile bune.

UPDATE hai cu egalarea!: Păi, ce să mai, văd că lumea e calmă. Of, tot un show de-ăla de muzică e. Pe cine trebuie să aducem pentru o bătaie?

Update: Când apare pe scenă în rochie de carne, Gaga ar putea umple frigiderul Somaliei pe două generații.

UPDATE cu poze, neamule!: Ce vă mai plac pozele șutite de la alții! Avem destule, noroc cu asta. Nu stați pe panică, le dăm oficial: facebook.com.

UPDATE: Mă simt ca aducătorul de lumină la țară cu pozele astea.

UPDATE: Lady, ce-ți mai plac motocicletele! Pour le cunoscători, batem la fundu’ gol Cancan și Protv. Sunt cu zeci de minute în urmă.

UPDATE deja se face ora 10: Oare dacă Adele nu s-ar mai epila două luni, încălzirea globală s-ar accelera? Nu, n-are legătură cu Gaga, dar acum fata aia cântă acolo în Piață, zic să n-o deranjăm.

Citeste si:  Cum iti dai seama daca esti obsedat de horoscop

UPDATE: Surse suspecte spun că atunci când dispare de pe scenă pentru a se schimba o face ca să repete numele orașului. Acum, e bine, ne confundă doar cu Burj al Arab. Sper să nu ajungă la Burkinești.

UPDATE s-a mai dus niște timp: Gaga dispare de pe scenă mai mereu pentru a-și schimba ținuta. Da, frate, ce se umezește așa?

UPDATE cre’ că da, aproape și juma’: Să fiu ca Gaga, eu mi-aș trimite sosia după o shaorma. Ce dracu’, apă, lămâie, alcool, da’ fără shaorma? Nu se cade! Shawarma power!

UPDATE și cam atât: Adică mi-e că n-o mai ține mult. Ce dracu’ să faci la ora asta în București, într-o Piață? Poate vrea și ea în Kultur haus.

UPDATE ora hipsteriei: Unii hipsteri din Piață sunt nemulțumiți că Gaga cântă aceleași piese ca pe YouTube. N-a venit cu nimic nou, scroafa, a zis un fan vădit dezamăgit.

UPDATE Ha, ha, concurența audiență n-are!: Stirile Protv s-au înecat de emoție. Le-a picat livetextu’! Rămâneți pe Blogevent pentru alte glume la adresa concurenței neoficiale.

UPDATE iar peste 21: Curiosity a luat o pauză de la munca pe Marte și flirtează cu extratereștrii. N-are importanță ce caută asta în live, da’ nu v-ati plictisit cu Gaga asta?

UPDATE ora peste 21: Gaga își face numărul, apare pe un soi de cal mecani. Ceva îmi zice că e prea pe față aluzia la vibrator.

UPDATE A ajuns: Da, da, e pe scenă. Se făcut regină din Evul Mediu. Da, de parcă baronii noștri locali nu erau buni de imitat. Trebuia doar un costum din untură și era gata.

Citeste si:  Limbajul corpului pentru indragostiti

UPDATE Ora bârfelor: Piața s-a dat pe cioace cu vecinii ei. Cică era așa fain, și drăguu, și alte alea când a cântat domnu’ AiCi DiCi că nu i-ar mai fi venit să plece acasă.

UPDATE hai că e pe vine: Bendeac s-a hazardat și a spus că el ar fi putut să se facă de râs și fără să-i fie închiriată o piață. Voiculescu l-a bătut pe chelie și i-a zis că e mândru de el.

UPDATE deci prost!: N-am văzut în viața mea atâta plictiseală. Zici că e spectacolul cu Țociu și Palade, iar Doru Octavian Dumitru joacă mima în deschidere.

UPDATE Ora chiar 8.30: Un hipster real, deci în carne și oase, face poze cu tableta. Niște țigănuși de la colțul parcului Izvor zâmbesc șmecherește. L-au reperat.

UPDATE spre 8 juma’: Un schimb de priviri de o duritate nemaivăzută și auzită a avut loc în Piață! Unul care avea scris Arena Națională pe bilet s-a răstit din ochi la unul cu Piața Constituției.

UPDATE ora 8 și peste 15 minute: E clar, se futu și deschiderea asta. Na, dacă n-au lăsat-o pe Viorica de la Cârjani. Ea știa cu șoul, cu alea-alea.

UPDATE Ora izbucnirii istericului României: Becali a ieșit în curticica palatului, a tras o flegmă și a zis ceva. Noroc că i-a suflat Petrică din spate că el e bun de Monster Piș. S-a retras acum.

UPDATE Prima poză de la concert!: Șoc și groază! Avem prima poză de la concert. Da, da, cântă unii pe scenă. Pe surse am aflat că nu e Iris, cică au versuri mai bune.

Citeste si:  Puzzle-uri pentru copii - utile pentru dezvoltare

UPDATE aproape de ora 8: Pisicuțele mâțoase de pe Facebook sunt în grevă. ALERT! Nu vor să reintre în share, decât când vor înceta rumânii cu vorbe despre Gaga. (P.S.: V-am mitui și noi cu astfel de poze, dar încă nu ne-a venit marfa pe septembrie)

UPDATE dl Băsescu zice ceva: T. Băsescu a ieșit în garaj să-și spele mașina și a avut ceva vorbe pentru Gaga, înainte de a cânta. “Nu știu dacă e bine, doamnă Gâgă. Cânți prea mult, satanistă jegoasă!’.

UPDATE minutu’ cu Personalități, adică dăcât una: A venit și Oana Roman, s-a uitat în culise și a cerut rochia de carne ușor în sânge. Și croitorul s-o mai sorteze, e în lume bună, nu-și mai permite țărănismele de la Dristor kebap.

UPDATE e puțin trecut de timpul când au început unii să cânte: Fuego e nemulțumit, cică nu e aromă de sărbătoare. Lady Gaga i-a retezat-o scurt. “Aromă pe mă-ta, m-am pătat de puțină vomică pe mânecă! La ce beție a fost în Sofia, să zic mersi!”.

UPDATE la 7 și juma’: Gaga a ieșit puțin pe scenă, s-a uitat dacă s-a strâns lume și a văzut că ie unii pe scenă. S-a retras la un somnic în autobuz.

UPDATE la minutu’ de start: Cică și-a luat și sosia cu ea. Eu cred că n-a vrut să-i facă o scenă deja clasică, să-i bată obrazul când ajunge acasă și să-i reproșeze că s-a îmbătat ca o purcică.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Sfântu' Așteaptă

Un om divin de-al dracu'. A mai scris și AICI. Dacă îți plac articolele mele, abonează-te la feed-ul RSS Blog Event.

4 thoughts on “LIVETEXT Lady Gaga ia România la lupă și-și bate Budapesta de București! Ia, bă, live, nu te duce ca snobu’ la concert!

  • august 16, 2012 at 11:36 pm
    Permalink

    Cei care te-au urmărit au făcut asta în liniște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *