Develop Design Interact (Data Visualization Meetup)


Visual.ly
are plăcerea de a susţine o conferinţă ce va avea loc în Cluj-Napoca în data de 6 Septembrie 2012.

Evenimentul numit Data Viz Meetup îşi propune să prezinte comunităţilor de designeri şi developeri din Cluj o nouă direcţie în felul de a vizualiza cantităţi mari de date prin infograficuri.

Visual.ly, cu sediul principal în Silicon Valley, California, SUA, este cea mai cunoscută companie din domeniul data visualization la ora actuală.

În România, Visual.ly este reprezentat de către Greppy Systems. Pe scurt Visual.ly creează sisteme de vizualizare a datelor pentru companii precum Amstel, IBM, Adobe şi Cisco şi este un loc unde dezvoltatorii, designerii şi clienţii de top lucrează împreună pentru a automatiza realizarea de infograficuri.

P.S. Şi ca totul să fie perfect, invitaţii vor fi trataţi cu bere şi pizza din partea casei.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *