Snoozebox – hotelul mişcător

Snoozebox este un hotel portabil format din containere de vas unde puteţi sta. Aceste pot fi transportate foarte uşor, aşezate şi aranjate în hoteluri de la 40 până la peste 400 de camere.

Fiecare container este format din 2-4 camere, fiecare cameră având baie proprie, Wi-Fi şi TV.

Snoozebox îşi are baza în UK, dar pot deveni un hotel oriunde în lume. Acesta poate fi ridicat în aproximativ 48 de ore.

Un hotel Snoozebox a fost ridicat în Essex, UK cu 320 de camere a fost construit pentru staff-ul Jocurilor Olimpice de la Londra

Sursa

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *