To Rome with love

To Rome with love este filmul la care colega mea, Kathy, a primit două invitații, de la draga noastră Laura, participând la concurs. Și m-a luat și pe mine, să mai ies din casă.

Filmul urmărește 4 povești paralele, ale unor cupluri. O turistă și un avocat, doi tineri proaspăt căsătoriți, un student la arhitectură și iubita sa, și un italian de rând, care se trezește vedetă peste noapte, fără a fi făcut ceva pentru asta.

În primul cuplu, familia fetei vine în Roma să cunoască viitoarele rude. Relația celor doi este pusă la încercare când tatăl ei descoperă în cuscrul antreprenor de pompe funebre un adevărat talent muzical. Și, bineînțeles, se chinuie să îl facă vedetă.

Tinerii proaspăt căsătoriți, ajung la hotel, unde urmau să se întâlnească cu rudele lui. Ea, sfioasă și naivă, vrea să arate bine, pleacă în căutarea unui salon, și se rătăcește. În timp ce în camera lui nimerește, din greșeală, o prostituată, cu care este găsit de bătrânii ursuzi. Ca să scape cu reputația curată, spune că femeia este de fapt soția sa. Asta în timp ce italianca cea timidă își cunoaște actorul preferat.

Între timp, un funcționar devine vedetă TV, fără să fi făcut absolut nimic pentru asta. Este invitat la tot soiul de premiere, este hărțuit de presă, iar lumea vrea să știe despre el tot felul de amănunte, care mai de care mai intime.

Citeste si:  Invitaţie la film pentru voi doi!

Ultimul cuplu, preferatul meu, este format dintr-un student la arhitectură și iubita acestuia. La ea în vizită vine cea mai bună prietenă, o femeie foarte atrăgătoare prin atitudine și cultură generală. El se întâlnește cu unul din arhitecții preferați, și îl invită la o cafea. Această poveste mi se pare cea mai interesantă, și cea mai haotică, deoarece arhitectul devine un fel de conștiință a studentului, fiind lângă el mai la tot pasul și intervenind în discuții, dar fără să interacționeze cu personajele. Apare de nicăieri, când ți-e lumea mai dragă, și atrage atenția tuturor, sau dă de gol trucuri de agățat. Felul în care apare te face să te întrebi dacă nu cumva tânărul cuplu este de fapt o copie din prezent a tinereții arhitectului.

Filmul nu este vreo revelație în ale comediei, însă are parte de o distribuție de zile mari. Și este foarte amuzant. O să învățați și un cuvânt, două, în italiană, pentru că se vorbește și italiană și engleză, ceea ce dă o anumită doză de realism. Chiar îl recomand. Este filmul ideal pentru o duminică liniștită, cu ceva ușor la cinema!

Vizionare plăcută!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Luciana Corlan

Sunt Lucianna. Viitor traducător și cinefil tot mai înrăit. Mă puteți citi și pe Lucianna.Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

3 thoughts on “To Rome with love

 • septembrie 3, 2012 at 4:19 pm
  Permalink

  Hai ma ca cele mai tari momente erau cand canta ala pe scena nud in dus :)) *spoiler*

 • septembrie 4, 2012 at 12:29 am
  Permalink

  Mi-a placut. Bun film. Recomand cu caldura.

 • octombrie 14, 2012 at 3:18 pm
  Permalink

  Destul de bunicel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *