Beauty Files – o poveste începută cu Blog Event

În urmă cu doar câteva zile, eu și Kathy am dat drumul unui proiect la care visăm de ceva timp – Beauty Files . Ideea a pornit de la dorința unui blog pe care să prezentăm produsele noastre preferate, ideile în machiaj, fel de fel de trucuri de înfrumusețare și chiar haine drăguțe. Botezul l-am primit de la fondatorul acestui blog, care ne-a susținut de la bun început, și care a fost mai mult decât bucuros să ne ajute la partea tehnică. Treabă pentru care nu putem decât să îi mulțumim!

Vrem ca totul să fie cât mai simplu, și să prezentăm produse cât se poate de accesibile, așa cum au nevoie fetele ca noi. Studente care vor să arate bine și să fie îngrijite, fără să investească foarte mult în asta. Este adevărat: frumusețea costă în ziua de azi. Dar mai este adevărat și faptul că fiecare fată este frumoasă în felul ei, și trebuie doar să pună asta în evidență.

Până acum, găsiți pe la noi o sugestie de ținută de școală, impresiile mele despre câteva produse de îngrijire a tenului și un fond de ten, povestea cumpărării online a unei palete de farduri, iar Kathy vă întreabă ce părere aveți despre bărbații care se îngrijesc în mai multe etape decât duș, deodorant și lamă de ras.

Citeste si:  Rasfatul copilului cu ofertele de jucarii de la Nichiduta

Nu avem foarte mult conținut pe moment, însă o luăm ușor, pas cu pas, și ne bazăm pe susținerea voastră, cititorii Blog Event. La urma urmei, aici ne-am cunoscut practic, aici ne-au venit ideile, și, cumva, faceți parte deja din povestea Beauty Files .

P.S. : Să îmi țineți pumnii mâine! Mă paște prima probă a admiterii la master, și tremur toată de emoții, deși sunt convinsă că voi fi pe mâini bune, aceleași care mi-au călăuzit pașii prin 3 ani de studii de licență.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Luciana Corlan

Sunt Lucianna. Viitor traducător și cinefil tot mai înrăit. Mă puteți citi și pe Lucianna.Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *