Blog Event la Webstock 2012

Anul acesta Blog Event a participat la Webstock 2012 cu campania Luna artistică. Nu s-a mai gândit nimeni la acest tip de campanie şi sper să avem noroc să câştigăm. Astfel că în cazul în care câştigăm, am trimis doi autori, şi anume Stoian Ciprian şi Sfântu Aşteaptă ca să ridice premiul.

Etapa de preselecţie pentru Webstock Awards 2011 s-a încheiat. Anul acesta s-au înscris în competiţie 254 proiecte, dintre care au fost selectate 103 proiecte.

La categoria la care ne-am înscris, şi anume Blogging Campaigns, avem inca 16 competitori, astfel că le urăm baftă tuturor şi să câştige cea mai bună campanie.

 În plus, la gala de premiere ce se ţine la JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti, vor vorbi Chinezu, Zoso, Eduard Novak – sportiv, Angus Slater – Vodafone România, Cristian Gog – iluzionist şi un blogger surpriză.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *