Nebunia de la ora 0 pe Facebook

Nebunie mare azi în jur de 1 noaptea pe Facebook. După cum e la modă acum şi după cum ştiţi fiecare ziar are şi o pagină de Facebook. Ei bine în fiecare seară în intervalul 00-01.00 dimineaţa, înafară de sâmbătă şi duminică, fiecare publicaţie îşi etalează noile articolele pentru ziua abia începută. Ca orice om care se respectă sunt fan al unor publicaţii cunoscute (realitatea.net,libertatea.ro,gândul.info şamd.). In fiecare seară după miezul nopţii “paginile” astea încep să-şi promoveze fiecare după cum poate articolele, asta s-a întâmplat şi astăzi, luni 1 octombrie, la câteva minte trecute de ora unu.

Jălanie mare, circ şi voie bună, absurd la limita absurdului, banc show azi noapte pe Facebook. Şi să vă zic şi de ce, cu o zi înainte fiind duminica băieţii şi fetele care lucrează pe la gazetele astea cunoscute au avut liber, presupun. Ori nu au avut chef de muncă sau mai rău, site-urile de pe unde se mai “inspira” ei nu prea au avut nici ele conţinut de preluat.

Mai multe articole de rahat, promovate de presă pe Facebook nu am mai văzut de când sunt eu. De exemplu, realitatea.net începe ziua de luni cu un articol bomba: “Studiul care arată că ROMÂNII au cele mai mici penisuri din Europa. Ultima umilinţă? :)”, deja după statusul ăsta am cerut public, pe Facebook, un şubler să-mi măsor bărbăţia, doar ca să fiu eu sigur că nu-i aşa cum scria realitatea.net. Tot pe la realitatea.net subiectul zilei şi a weekend-ului, rusoaica aia care s-a operat peste tot ca să semene cu un personaj din desenele animate japoneze, nu contează că l-au tot “share-uit” tot week-end-ul. La Gândul.info fătuca aia sau flăcăul ăla care se ocupă de pagina de Facebook în lipsa de conţinut s-a apucat să posteze videoclipuri cu The Doors şi Sting.

Citeste si:  La ce e bun Facebook

Alte articole minunate, au mai fost unele de genul “cele mai slabe vedete din românia” sau “topul zonelor erogene”.
Azi pe la prânz a nu ştiu câta oară articolul cu beţivancele alea care s-au pozat în ipostaze ciudate ca să atragă atenţia pe reţelele de socializare, printre poze şi o mândră care sugea ugerul unei vaci.

Tot în cursul zilei de azi peste tot live text cu de câte ori s-a pârţâit fiul poporului Dan Diaconescu şi cum cara el sacii cu euroi prin faţa ministerului economiei, mai ceva ca Moş Crăciun.
De olimpici, sportivi, scriitori, inventatori, oameni de ştiinţă nimic! Nu s-a mai întâmplat nimic pe lumea asta, dar absolut nimic.

Acum să nu o luaţi în nume de rău, dacă vreau cultura sau eu ştiu ce alte informaţii de calitate nu caut pe realitatea.net său gândul.info dar totsi, topul celor mai mici penisuri din Europa? Cine citeşte, frate toate chestiile asta? Cine-i atât de curios să vadă o poză cu una mai vaca de cât vaca de unde la al cărui uger sugea ea?

PS. Am mai spus-o şi o mai spun odată şi o voi mai zice până când o să văd o schimbare, galeria foto de pe site-ul realitatea.net este de tot rahatul!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

6 thoughts on “Nebunia de la ora 0 pe Facebook

 • octombrie 1, 2012 at 8:10 pm
  Permalink

  Hai ca poate aude si Piticu21 problema dumitale :D

 • octombrie 1, 2012 at 8:14 pm
  Permalink

  da! sa auda, el are galerie frumoasa pe blog de ce nu ar avea si realitatea? :D

 • octombrie 5, 2012 at 12:17 pm
  Permalink

  Hmm pacat. Oricum, si eu obisnuiam sa ma "documentez" despre toate cele prin ziare online. Dar am renuntat la asta. Oricum tata ia ziarul zi de zi si mi-l aduce seara acasa. Eu abia seara aflu de stirile din acea zi si e foarte ok asa. Dar sa intru pe pagina lor de facebook ca sa-i citesc? Nu am ce face cred.. nu mersi. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *