Curieratul şi oamenii

Ştim că mereu când cumpărăm ceva de pe Internet ajungem să cerem mai nou transportul prin curierat. De ce? Din două motive.

În primul rând este rapid şi mai ales putem alege curierat rapid premium pentru o perioadă de livrare şi mai scurtă decât normalul. Lucru pe care personal îl apreciez pentru că avem nevoie de aşa ceva. Nu mai dispunem de timp ca înainte să avem răbdare pentru un colet adus de poştă.

Ceea ce mă trimite la al doilea motiv al alegerii curieratului şi anume preţul de transport. În mod normal, curieratul este în jur de 10-15 lei, iar la poştă mai ai “norocul” să plăteşti în jur de 20 de lei, asta depinzând de greutatea coletului, locul unde trebuie să ajungă, şi dacă ai bafta să ai un colet mai greu, plăteşti o grămadă de bani.

Ok, am pomenit mai sus de curierat rapid premium. În ce credeţi că ar consta asta? Ei bine, coletul ajunge la tine acasă în 2 ore. Cam asta e pe scurt definiţia. Părerea mea e că e genială această metodă, mai ales pentru cei care sunt grăbiţşi şi chiar doresc acel lucru rapid.

Voi ce părere aveţi?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Kathy

Descrierea satirica a lui Kathy . Presupun ca ea isi imagineaza Iadul ca fiind o insertzie a unui portjartier negru cu dantela violet printre visine cu coniac invelite in pralina. Toate acestea , introduse fiind intr-un balon roz cu floricele aurii si zburand spre Cloud #9. E singura dracoaica de pe dc pe care n-am vazut-o sa simta vreo nevoie sa urle cat e ea de desteapta si cred ca tot singura care atunci cand a trebuit, nu a dat inapoi , dar a zis adevarul nu numai raspicat dar si gol-golut si gata de dat pe spate. Mai ales pe teme deocheate, spune niste chestii asa de lucide incat majoritatea interlocutorilor sai, raman suspendati intre excitare,aprobare si revenire brusca la realitate. In corzi adica. |Va invit pe blogul meu Jurnalul lui Kathy| |Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

One thought on “Curieratul şi oamenii

  • octombrie 17, 2012 at 1:12 am
    Permalink

    Sa stii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *