Top 7 actrițe 2012

Dacă la mine pe blog am făcut un top cu 7 actori ce mi-au plăcut în 2012, aici voi face unul cu actrițe. Actrițele nu vor fi din filme apărute în anul trecut, ci văzute de mine în acea perioadă.

  1. Emma Stone- The Amazing Spiderman și Crazy Stupid Love. Pentru aceste două filme. Este amuzantă, inocentă și talentată. O poate vedea cu ochiul liber oricine vede un film în care joacă fata asta.

  1. Angelina Jolie- Spun numai Mr and Ms Smith. Altceva nu este nevoie.

  1. Anne Hattaway- ați văzut The Dark Knight Rises? Nici eu nu credeam că poate fi atât de sexy!

  1. Jennifer Lawrence- După X Men- First Class am admirat-o în The Hunger Games. Două filme bune, în care ea joacă foarte bine pentru cineva relativ nou pe afișele de la Hollywood.

  1. Dakota Fanning- Fata asta a crescut odată cu talentul din ea. Este acum o tânără superbă, iar evoluția ei merită urmărită. M-a impresionat în Twilight.

  1. Emma Thompson- O văzusem în Nanny McPhee, iar de curând am văzut Love Actually. Ca să nu mai spun de Harry Potter. Genială. Are un aer matern, calm, încrezător. Este un soi de Colin Firth la feminin dacă îmi permiteți comparația. Poate fi, daca vrea, sexy și autoritară. Nu degeaba este atât de cunoscută.
Citeste si:  Cea mai de succes strategie in atragerea clientilor

  1. Meryl Streep- arată genial pentru vârsta ei, și este, zic eu, una din cele mai talentate actrițe din lume! The Devil wears Prada și Mamma Mia sunt două filme care ar fi fost banale fără ea.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Luciana Corlan

Sunt Lucianna. Viitor traducător și cinefil tot mai înrăit. Mă puteți citi și pe Lucianna.Daca iti plac articolele mele aboneaza-te la  RSS Feed-ul Blog Event !|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *