Excursia cu autostopul- o aventura fara egal

Daca nu ti-ar ajunge banii de care dispui pentru a petrece un weekend sau o saptamana departe de casa intr-un concediu ai accepta o excursie cu autostopul? Suna pe cat de aventurios pe atat de riscant. Adrenalina face ca aproape nimic din ceea ce inseamna un concediu bine stabilit sa nu existe ca regula de baza. Cu plusuri si cu minusuri o astfel de excursie nu este pentru toata lumea insa.

Ce implica o excursie cu autostopul?

Este ceea ce in termeni populari exista de cand lumea, o modalitate de transport pentru situatiile cand nu exista o alta posibilitate insa in stransa legatura cu partea de buget. Ceea ce face diferenta se rezuma la banii pe care unii nu ii dispun in totalitate. Insa ramane sa depinzi de bunavointa unora. Si nu este vorba de distante mici tot timpul ca drept dovada fiind cei care pleaca oriunde in lume bazandu-se pe aceasta modalitate.

autostop1-150x150

De ce ai alege o excursie in care pleci cu autostopul?

Pentru ca vei economisi bani si vei incepe aventura vietii tale. Pentru ca sa nu ratezi momentul, pentru ca totul este la voia ta cand pleci si incotro. Devii mai responsabil pentru ca fara un ghid sau ceva sigur care sa iti spuna sa urmezi un program excursia in sine va depasi planul descoperirii unor noi locuri din lume.

Citeste si:  Riscul seismic al cladirilor forteaza nota de nevoie de buget

Care sunt riscurile?

Desigur ca ar trebui cantarite si partile mai putin placute iar pentru cei care nu se regasesc pe aceeasi lungime de unda cu o astfel de practica lucrurile vor fi clare. Autostopul vine cu riscuri mari pentru ca nu cunosti persoana care se va opri, nu ii stii intentiile si aproape la orice pas esti vizat sa devii tinta unor infractiuni. Pe langa acest aspect uita de confort si tipul de exercursie cu scop de relaxare caci trebuie sa ai grija de lucrurile, bagajele personale. Tu ai alege o astfel de aventura?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *