Telefonul care te va cunoaste din miscari

In lumea intens tehnologizata se pare ca telefoanele inteligente sunt intr-o competitie continua in ceea ce priveste partea de dotari. Se vrea sa impresioneze, sa castige monopolul in domeniu si an de an la targuri internationale de profil apar noi si noi modele. O promisiune din partea celor de la Motorola anunta un tip de telefon care va revolutiona piata de mobile phones.

femee_24834800

Telefonul care iti anticipeaza gandurile si miscarile

Dotat cu senzori, cu giroscop si un accelerometru, telefonul viitorului va fi cel care te va cunaoste atat de bine incat sa cunoasca orice miscare vei face. Fie ca esti in miscare, ca circuli cu masina sau dorind sa faci o fotografie sa accesezi camera foto a telefonului va fi o miscare deja realizata cand intentionai sa faci asta. Ai putea crede ce este ochiul care nu doarme niciodata si spionul perfect. Posibilitatea ca orice ai face sa fie monitorizat de telefonul mobil sta in tehnologia avansata care va include microprocesoare.

SF-ul din viata nostra, telefonul inteligent

Anticipand modul in care urmeaza sa fie folosit telefonul celor de la Motoral va face senzatie fara doar si poate. Ai crede ca ai cel mai de sprijin “prieten” in tot ceea ce faci si numai gradul sau de accesibilitate ca si pret va face sa nu fie un tip de telefon preferat, de vis sa il detii. Si nu este singurul care devine atat de superior in materie de telefoane mobile care de multa vreme si-au largit aria de functionare de la simple convorbiri la orice distanta.

Citeste si:  HTC ChaCha - îţi satisface nevoia de socializare

Cei de la BI spun despre cel care va fi “Moto X” ca va indeplini functiile unui spion, cel ami bun si a fost comparat cu sofisticat “super-creier”. La cat de multe va sti sa faca nu numai ca va surprinde dar vom ajunge sa credem ca lenea de a face ceva va sta ca baza in ceea ce astfel de gadgeturi vor avea ca si misiune.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *