Ajutorul intr-o cautare rapida- Google Knowledge Graph

Pentru ca timpul conteaza foarte mult, pentru ca fiecare secunda iti poate aduce o noua informatie Google Knowledge Graph se adapteaza cerintelor utilizatorilor. Intr-un mod concret iti aduce posibilitatea de a gasi mai rapid ceea ce cauti. Poate ca nu suna atat de spectaculos insa in momentul cautarii iti dai seama ca va conta mai mult decat pare la prima vedere.

Ce este Google Knowledge Graph

Google Knowledge Graph se refera intr-o traducere la graficul cunostintelor. E ca si cand ar inmagazina informatii din diverse domenii, iar in momentul in care utilizatorul cauta ceva pe internet i se vor sugera instant informatii corelate cu acel cuvant. Caci un nume de restaurant poate fi intr-o alta tara acelasi nume cu al unei formatii sau chiar produs. Usurinta cu care se va accesa informatia dorita este intentia.

Google-knowledge-graph

Ai patit si tu sa cauti pe internet cuvinte cheie pentru un produs anume pentru un produs pentru ca nu iti aminteai numele? Acum acest sistem iti aduce usurinta de a gasi ceea ce cauti. De la locuri la un design, de la un nume celebru la titlul unei carti si asa mai departe exista o arie extinsa de subiecte. Exact in acest mod actioneaza Google Knowledge Graph care pe baza informatiilor pe care le detine iti sugereaza cautarea pentru posibile arii de interes in fiecare caz. Acesta cuprinde pana acum aproximativ 570 milioane de elemente. Ai sa fii surprins sa afli ca acum exista si in varianta romana.

Citeste si:  Social Lite - Client Facebook, Twitter, Gmail

Asa cum lumea moderna vine cu idei noi ne ce pot ajuta in multe din domeniile vietii internetul se adapteaza si el si vine cu un plus. In acest caz Google Knowledge Graph vine in ajutorul utilizatorilor pentru ca in functie de ceea ce se doreste a fi gasit, in corelatie cu ceea ce se gaseste inregistrat pe internet cu privire la o temaitca anume, sa iti sugereze si sa iti gaseasca usor rezultatul dorit.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *