Sa mori de ras nu alta

Exista expresia “sa mori de ras”. Pe cat de banal pe atat de stupid la concret vorbind sa patesti asta. Cum sa mori de ras? Exista asta ceva? Ei si daca e sa patesti cu atat mai bine caci viata este si asa amara, plina de probleme ori sa faci haz de necaz cel putin iti marcheaza incheierea vietii cu zambetul pe buze- semn ca ai trait bine si cu fericire. Lasand gluma la o parte, coincidente sau nu, exista exemple care sa ne demonstreze ca a muri de ras este totusi posibil. Dar parca intreaga situatie este hilara.

Cine rade la urma rade mai bine dar si moare de ras

Pietro Aretino, scriitor in perioada Renasterii moare de ras in 1556, intr-o combinatie fatala cu sufocarea. Zeuxis completeaza lista- pictor de renume situatia in care acesta si-a gasit sfarsitul este cu atat mai comica. Se pare ca Zeuxis contura in stilul sau unic si artistic un portret al Afroditei insa sursa de inspiratie era de fapt o femeie mai mult decat voluptoasa, cea care de altfel si astepta comanda.

In 1782 o piesa de teatru avea sa fie ultima aparitie publica a doamnei Fitzherbert. Piesa includea un moment de travesti si desi intreaga sala radea de barbatul actor imbracat in femeie doamna in cauza nu se mai putea opri. Si a murit a doua zi o data cu rasul sau.

Citeste si:  The Hangover III- o comedie la puterea a treia

mori de ras

Filosoful Chryssipus si-a provocat in schimb propria moarte de ras. Gluma sa a fost aceea de a servi magarul ca si cand ar fi o prezenta umana. Un astfel de moment i-a starnit rasul pana cand a murit.

Si cand credeam ca totul tine de povesti vechi exemplul lui Alex Mitchell din Anglia dovedeste ca a muri de ras inseamna sa traiesti viata din plin. La fel a considerat si sotia acestuia care a marturisit ulterior ca sotul sau a murit de ras urmarind serialul “The Goodies”. Dupa mai bine de 25 de minute din ras Alex a suferit un stop cardiac.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *