Libertatea celor fara copii

Nu exista subiect mai dezvoltat si mai dezbatut decat dorinta unei femei, mai ales, de a nu avea copii. Este un lucru normal pana la urma, dar care este vazut cu ochi critici de cei din jur. Cel mai mare plus la aceasta situatie este insasi ideea libertatii celor fara copii. Pentru acestia, este cel mai normal lucru care se poate intampla in aceasta viata. Pur si simplu, unor oameni nu le plac copiii, sau le plac dar la altii si astfel decid ca nu este cazul de a avea o odrasla a lor care sa le duca mai departe numele si genele.

Intrebari de genul “Nu-ti este frica de faptul ca nu va fi nimeni acolo care sa te mosteneasca, care sa-ti poarte numele mai departe in aceasta viata?” sau “Nu te ingrijorezi in legatura cu faptul ca atunci cand vei deveni mult mai in varsta si nu iti vei mai putea purta singur de grija, nu va fi acolo cineva si pentru tine care sa te ingrijeasca, sa tea jute, sa-ti ofere sprijin la batranete?” sunt intrebari des intalnite si la care trebuie sa faca fata cei si cele care nu au un urmas si nici nu isi doresc acest lucru pentru viitorul lor.

Citeste si:  Tipuri de personalitate la gravide

Comentarii ca “Iti vei schimba parerea atunci cand vei intalni barbatul perfect” sunt des auzite de catre femeile nedoritoare de copii. Ideea de a nu avea copii ii deruteaza pe altii si pur si simplu nu inteleg de ce unii indivizi nu-si doresc un asemenea mostenitor, sange din sangele lor. Dar pana la urma, si indivizii fara copii au dreptatea lor si putem spune ca dispun de unele beneficii pe care oamenii cu copii nu le au.

A creste copii este o munca de o viata, plina de mult stres si multe cheltuieli, depinzand si de numarul copiilor pe care si-I doreste careva. In timp ce, intr-adevar, a fi parinte este minunat si iti poate schimba viata in bine, nu este totusi un lucru pentru oricine si asta este foarte ok, insa nu toata lumea intelege.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *