DEZBATERE: Cum arată concursul ideal pentru bloggeri?

Ce credeţi că le lipseşte sau ce ar mai trebui adăugat la concursurile pentru bloggeri? Cum arată concursul ideal din punctul vostru de vedere şi ce anume v-a deranajat, ca şi participanţi, la campaniile pentru bloggeri de până acum?

Jurizarea? Regulamentul? Tema concursului?

Vă invit să comentaţi pe această temă în rubrica de comentarii.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

10 thoughts on “DEZBATERE: Cum arată concursul ideal pentru bloggeri?

 • iulie 21, 2014 at 12:10 pm
  Permalink

  Hai sa le luam pe rand:

  1. Nu-mi place lipsa de transparenta. Chiar daca si ala poate fi viciat, prefer sa vad un print screen al listei cu castigatori de pe random.org. Un minim de respect fata de mine ca participant.

  2. Nu-mi plac JURIILE. As vrea un concurs unde fiecare sa jurizeze distinct si sa aiba propriul castigator. Sa stiu ca l-am impresionat pe X, nu ca a trebuit sa impresionez 5persoane.

  3. Nu-mi plac concursurile unde se judeca strict cantitativ, nr de comentarii, share-uri.

  4. Nu-mi plac concursurile unde se incurajeaza pupatul in fund.

  5. Nu-mi plac concursurile cu 1 singur premiu.

 • iulie 21, 2014 at 3:54 pm
  Permalink

  Pe ebloguri.ro folosim jurizarea … Ma gandesc pe viitor sa folosesc comunitatea ( Power to the ppl ) .

  Daca se foloseste jurizare ( Juriul trebuie sa fie corect ) .

 • iulie 21, 2014 at 3:54 pm
  Permalink

  total de acord cu emil!

 • iulie 21, 2014 at 3:58 pm
  Permalink

  Nu imi plac concursurile de genul da like sau share ca sa castigi, mi se pare ca incurajeaza prostia. Daca se vrea neaparat sa se stranga voturi, sa se mai ceara ceva pe langa asta, sa se scrie un text, un comentariu, ceva care sa le puna participantilor mintea la contributie

 • iulie 21, 2014 at 8:55 pm
  Permalink

  Interesant subiect, Sorin Ciprian. Incepand din 2008, cand am organizat prima editie SuperBlog, noi am modificat constant regulamentul, inclusiv in ceea ce priveste jurizarea, cautand cea mai buna solutie – deopotriva pentru bloggerii participanti si pentru sponsorii competitiei. Am ajuns la a 9-a editie si tot o cautam :) De-a lungul anilor, au jurizat, de cele mai multe ori, reprezentantii sponsorilor (marketing/PR), uneori sponsorii au preferat sa delege sarcina delicata a jurizarii chiar unui blogger, eventual din fostii participanti la SuperBlog, deoarece erau deja familiarizati cu cerintele si modul de organizare, dar mai ales cu asteptarile sponsorilor. Interesant ca unii participanti prefera un juriu format din mai multe persoane; altii, dimpotriva.

  Oricum, important este feedbackul, la care ramanem deschisi fiindca avem toti de invatat. Avem niste idei si pentru editiile viitoare, suntem curiosi daca vor coincide cu parerile din comentariile de aici :)

 • iulie 22, 2014 at 10:40 pm
  Permalink

  1. toată lumea ar trebui să priceapă că e un concurs, deci nu toți participanții vor ieși pe primul loc
  2. contestațiile se fac în funcție de nota ta, nu după cât de mult a luat altul
  3. juriul – mai ales dacă e format din mai multe persoane – ar trebui să motiveze cumva sistemul de notare, nu să meargă pe principiul ”așa am crezut noi de cuviință”
  4. denigrarea – de orice fel (participanți, sponsori, organizatori) – ar trebui penalizată
  5. dacă e concurs (și mai ales pentru bloggeri) în nici un caz n-ar trebui să meargă pe principiul ”cele mai multe like-uri, share-uri, comentarii”

 • august 15, 2014 at 1:01 am
  Permalink

  denigrarea ar trebui penalizata?

  Atunci hai sa propunem ca pupincurismul sa fie incurajat si rasplatit, adica de ce nu? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *