Superstitii ciudate

Stiti vorba aceea ca fiecare casa are obiceiurile sale? Ei ibne, asa putem sa spunem si despre superstitii. Intr-o parte a lumii sunt anumite superstitii in alte parti sunt alte superstitii si ca sa nu mai vorbim ca nu este nevoie numai decat de o distanta pentru ca fiecare casa are propriile principii, obiceiuri, traditii sau superstitii.

Cu siguranta multi dintre voi ma vor contrazice pentru ca nu sunteti convinsi de aceste superstitii. As putea sa spun ca nici eu nu sunt convinsa de acestea insa de mult eori poate fi de-a dreptul amuzante.

Pentru ca am cules cateva informatii ma gandesc sa va sugerez, sa va povestesc cateva superstitii din intreaga lume.

Sigur, lumea este ciudata si fiecare regiune a lumii este deosebita prin anumite lucruri. Iata care sunt acestea:

4 flori la un eveniment niciodata. Se spune ca trebuie sa daruim un numar fara sot pentru o persoana la un eveniment pentru ca un numar par de flori se aduce la morti. Deci, de fiecare data trebuie sa aveti grija ca florile sa fie intr-un numar par.

In Grecia se considera ca daca se concepe un copil in timp ce bate vantul dinspre nord, copilul va fi baiait iar daca bate vantul dinspre sud copilul va fi fetitia.

Citeste si:  Firma de foraje pe care sa te bazezi

Stiti acea jucarie numai yo-yo? Este o jucarie formata dintr-o roticica de care este atasata ata sau sfoara si se da in jos si se ridica singura la loc. Sigur, in Damasc se spune ca daca te joci cu acea jucarie banala vei aduce seceta. Astfel era interzis sa folosesti astfel de lucruri.

In India se spune ca tinerii care se casatoreau trebuie sa puna intr-o vas lapte si un inel. Primul care  gasea inelul era cel care domina relatia si casnicia.

Englezii nu permit sa omori o buburuza pentru ca ca acest lucru este un pacat deoarece reprezinta simbolul Fecioarei Maria.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *