Cele mai populare jocuri ale anului 2014

Cele mai populare jocuri ale anului 2014

Lego Marvel Super Heroes
Devenită populară pentru umor şi cultura pop, franciza lego se afla pe locul zece în topul vânzărilor. Eroii Marvel (Spider Man, Iron Man etc.) sunt reprezentaţi sub formă de piese lego. Jucătorii pot controla aproximativ 150 de personaje inclusiv pe Stan Lee, creatorul eroilor din benzile desenate Marvel.

inFAMOUS Second Son
Cum PlaysStation 4 trebuia să-şi ţină fanii motivaţi, jocul inFamous Second Son a picat la fix. O poveste cu super eroi ce a ajung atât de celebru încât a reuşit să dubleze şi vânzările la consolele PlayStation 4.

Assassin’s Creed IV: Black Flag
Cu toate că s-au vândut peste 11 milioane exemplare, Assassin’s Creed IV: Black, nu a reuşit să ajungă pe un loc fruntaş în topul celor mai vândute jocuri pe anul acesta. Asta nu înseamnă că povestea jocului nu este una captivantă, cu piraţi şi jucători caroara li s-a permis să nu ţină cont neapărat, ca şi mod de joc, de subiectul poveştii.

Grand Theft Auto V
Vânzări de peste 33 de milioane exemplare în toată lumea, GTA 5 are şi un mod multiplayer extins, fapt care a atras mulţimea de fani.

Minecraft, prima versiune a fost lansată în 2009 şi de atunci s-a creat un fenomen, numai pe Yotube dacă căutaţi găsiţi sute de moduri de a juca acest joc. 35 de milioane de copii vândute în toată lumea.

Citeste si:  PROGRAMUL EVENIMENTELOR BOOKFEST TÎRGU MUREȘ, EDIȚIA I

Battlefield 4, raporat ca şi un joc cu foarte multe bug-uri şi totuşi a reuşit să se mentinta în top anul acesta.

The LEGO Movie Videogame, din nou personajele lego, de această dată o adaptare după filmul Lego, nu lipsesc personaje că Batman, Abraham Lincoln sau William Shakespeare.

NBA 2K14 ocupa locul trei şi pare să depăşească ca vânzări Madden şi Fifa.

Call Of Duty: Ghosts, băieţii de la Activision se menţin în top aducând şi o premieră în franciza, un ciobănesc german numit Riley cu care poţi juca…muşcă.

Titanfall – un shooter SF ce a fost vândut odată cu consolele Xbox One.

Într-un viitor articol voi parcurge topul celor mai jucate jocuri online ale anului 2014.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *